Skip to content

Mättekniker rekryteras till eftermiddagsskiftet på Mastec Components i Dalstorp

Mastec AB är en privatägd koncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige och Polen. Mastec agerar som underleverantör i större industriprojekt – från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. De erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt men även ytbehandling och formsprutning av plast. Under de senaste åren har Mastec Components i Dalstorp investerat 28 miljoner i fleroperationsmaskiner, lasersvets och mätutrustning. Då Mastec arbetar med flera olika segment och inte är beroende av en viss bransch – ser de en god framtid tillsammans med sina 65 medarbetare. Läs mer: www.mastec.se

Har du ett intresse av att arbeta med att tolka och analysera mätresultat där du trivs med stort eget ansvar?

Arbetsuppgifter och mål
Som mättekniker medverkar du till att kvalitetssäkra nya och befintliga produkter och finns som stöd för eftermiddagsskiftets personal vid kvalitetsfrågor. Du är ensam mättekniker på skiftet där du har egenansvar för hela funktionen vad gäller att göra mätprogram och utföra mätningar med mätarm med scannerfunktion samt analysera utfall, registrera och hantera avvikelser samt medverka vid utredningar. Du jobbar även med att registrera nya mätdon, kalibrering, uppmätning och godkännande av utfallsprover samt deltar aktivt i arbetet med kvalitetsförbättringar. Vidare är du behjälplig som support till marknads- och projektgrupp med ritningsgranskning och produktkritik. Då tjänsten är ny finns det möjlighet att vara med och påverka tjänstens utformning. Du ingår i en grupp av totalt tre medarbetare och rapporterar till Kvalitetsansvarig. Arbetet är förlagt till förskjutet andraskift, måndag till torsdag.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från en producerande verksamhet. Du har god förståelse kring analysarbete samt goda kunskaper i form- och lägeskrav samt tillämpning av ritningsstandarder. Du har god datavana samt goda kunskaper i det svenska och engelska språket.

Du har ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad och är alltid villig att lära dig nytt samt trivs med att leverera goda resultat. Noggrannhet och service är ord som du identifierar dig själv med. Då du mestadels kommer att arbeta självständigt har du inga problem med att driva dina egna processer, dock inser du värdet av att dela information med dina arbetskamrater. Du är kommunikativ och delar gärna med dig av din kunskap för att uppnå bästa resultat.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Mastec Components med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronja Pantzar, Human & Executive på tel +46 722 35 11 50. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 mars 2023!

Mättekniker rekryteras till eftermiddagsskiftet på Mastec Components i Dalstorp

Ansök