Skip to content

Kvalitetstekniker till AKWEL SWEDEN AB i Ulricehamn

AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i Ulricehamn och Varberg omsätter AKWEL Sweden 523 MSEK och sysselsätter cirka 360 personer totalt. För att läsa mer om dem, besök gärna hemsidan www.akwel-automotive.com

 

Har du ett stort intresse för kvalitet och vill arbeta med problemlösning i ett internationellt bolag med många olika kontaktytor?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Kvalitetstekniker på AKWEL i Ulricehamn kommer du att driva och hantera hela reklamationsprocessen både internt och externt. Du har daglig dialog med många olika avdelningar på företaget för att tillsammans analysera och hantera problemlösning på ett effektiv och kvalitetsmedvetet sätt. Du bidrar till förebyggande åtgärder gällande rutiner, processer och flöden för att minimera avvikelser och kvalitetssäkra tillverkningen. I rollen kommer du att utföra produkt- och processrevisoner hos leverantörer i nära samarbete med inköp.  Du kommer att rapportera till Kvalitetschef i Ulricehamn.

 

Din Profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning alternativt yrkeserfarenhet i en liknande roll, gärna kopplat till fordonsindustrin. Du har erfarenhet av att arbeta med reklamationer, systematisk problemlösning och har du utfört processrevisioner sedan tidigare är det meriterande. Du har goda kunskaper i affärssystem och Excel samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad och ödmjuk. Du är van vid administrativt arbete, faktabaserade beslut och har en koordinerande förmåga och trivs i en händelserik vardag med ett stort kvalitetstänk. Att arbeta med många olika kontaktytor är något du trivs med och att tillsammans finna bästa lösningen. Samtidigt känner du dig trygg i att driva processer självständigt och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

”På AKWEL lär vi av varandra, växer tillsammans och hjälper gruppen att gå framåt”

För dig med rätt profil erbjuder AKWEL ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö!

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 351 129. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 8/3-2023.

Kvalitetstekniker till AKWEL SWEDEN AB i Ulricehamn

Ansök