Skip to content

Ekonomiansvarig till Fronteq i Götene

Fronteq är en av Sveriges ledande redskapstillverkare för grävmaskiner och hjullastare inom segmenten anläggning, industri, terminaler samt berghantering och gruvor. Produkterna används av professionella entreprenörer verksamma inom grävning, anläggning, schaktning, materialhantering, snöröjning samt underhåll av gator och vägar. I Fronteq ingår varumärkena Götene, UFO, Siljum och Eslöv. Redskapen är robusta, driftsäkra och håller en mycket hög kvalitets- och tekniknivå. Fronteq är verksamma i hela landet med tillverkning och kontor i Götene och Bygdsiljum samt kontor i Umeå. Läs mer: www.goteneufo.se

Vill du arbeta med helheten inom ekonomi, har bred erfarenhet inom redovisning och trivs att arbeta i ett producerande bolag?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Ekonomiansvarig hos Fronteq kommer du att ansvara för den löpande redovisningen i bolaget. Du kommer att göra månads- och årsbokslut, moms, skatter, deklarationer samt ta fram likviditetsprognoser. Då det är ett producerande bolag kommer du ha många olika kontaktytor inom bolaget och vara ett stöd med ekonomiska frågor som uppkommer under processens gång. Du tar fram och uppdaterar underlag till produktkalkyler, analyserar ekonomiska nyckeltal samt tar fram budget med uppföljning. I rollen kommer du identifiera och driva förbättringsarbeten utifrån ett ekonomiskt perspektiv för att effektivisera och modernisera arbetssättet inom ditt område och för hela verksamheten. Idag sköts lönerna av ett externt bolag men du sammanställer och granskar underlaget. Du kommer att leda och ansvara för två personer som är placerade i Umeå och Bygdsiljum. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.  Tjänsten är placerad i Götene.

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial ekonomiutbildning och som har flera års erfarenhet av redovisning. Har du arbetat i en producerande verksamhet sedan tidigare ser vi det som mycket meriterande. Du är van vid att arbeta självständigt med bokslutsprocessen, ser helheten och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har lätt för att använda olika systemstöd och jobbar obehindrat i Excel.

Som person är du prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är en förtroendeingivande person som trivs att arbeta i en varierande roll och tillsammans med dina kollegor utveckla företaget framåt. Vi söker dig som är engagerad, trivs att arbeta med effektiviseringar och att arbeta professionellt. Genom ditt helhetsperspektiv och ditt strukturerade arbetssätt trivs du i en roll där du får ta ansvar och sätta rutiner i linje med bolagets vision och mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Fronteq välkomnar dig till ett härligt och glatt team där man värnar om varandra, ser varandra och arbetar som ett lag för att tillsammans göra skillnad och skapa en bra arbetsmiljö.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Fronteq med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, Human & Executive på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ekonomiansvarig till Fronteq i Götene

Ansök