Skip to content

Produktchef till Kinnegrip i Lidköping

Kinnegrip har sedan 1967 utvecklat och tillverkat patenterade låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och trailers för säkra transporter. Produktion och produktutveckling sker i Lidköping och försäljningen sker genom egna säljare samt återförsäljare i Norden och Europa. 90% exporteras till Europa och övriga världen.
På Kinnegrip pågår en spännande utvecklings- och tillväxtresa med ambition att vara fortsatt branschledande i Europa. Vi når denna position genom en företagskultur präglad av kundorientering och medarbetarengagemang och en ständig utveckling av våra processer och medarbetare. Vi har en aktiv marknadsnärvaro, ett värdeskapande produkterbjudande och en hög automationsgrad som skapar förutsättningar till en hållbar framtid. Vi har kommit en bit på väg på vår resa, vilket bl.a. resulterat i nomineringen till 2022 års pris till Årets Industriföretag i Skaraborg. Läs mer:
www.kinnegrip.se.


Kinnegrip tar nu nästa steg och söker en Produktchef som vill vara med och bidra i deras framtidsresa, är nyfiken på ny teknik och vill utveckla nya produkter, segment och marknader!

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktchef på Kinnegrip ansvarar du för utvecklingen av bolagets produkter och sortiment för att säkerställa ett hållbart, aktuellt och värdeskapande produkterbjudande. Du har ett externt perspektiv, ser möjligheter i branschens utveckling och kravställningar samt drivs av att utveckla nya och innovativa produktlösningar i dina egna utvecklingsprojekt. Du har ett nära samarbete med kunder och övriga marknadsaktörer samt deltar aktivt i marknads- och försäljningsarbetet. I rollen arbetar du tätt tillsammans med konstruktörer, marknadsansvarig, säljare och kunder. Du har personalansvar för två konstruktörer ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.


Din Profil

Vi tror att du har en god teknisk kompetens, gärna med en bakgrund från tillverkningsindustrin, erfarenhet inom produktägarskap och att jobba med egna produkter och varumärken. Du drivs av att skapa tillväxtmöjligheter och kundvärde genom att utveckla nya produkter och produktsegment och förstår vikten av att aktivt arbeta nära marknaden och förstå kundernas behov. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är noggrann, strukturerad och självgående samt ser möjligheterna med ett gott socialt samspel. Du har ett stort kundfokus och ett kreativt tankesätt med en förmåga att identifiera nya utvecklings- och affärsmöjligheter. Du har grundläggande erfarenhet av att leda och coacha andra men framförallt förmågan att skapa motivation och engagemang hos dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Fordons- och transportindustrin genomgår stora och snabba förändringar genom elektrifiering och digitalisering och ökade hållbarhetskrav. Vill du vara med i utvecklingen tillsammans med Kinnegrip?


Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Kinnegrip med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93.
Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Produktchef till Kinnegrip i Lidköping

Ansök