Skip to content

Operations Manager till Helge Nyberg i Ulricehamn

Helge Nyberg AB är en internationell aktör med försäljning av deras truck- och vagnkoncept i 60 länder. Deras huvudkontor med både utveckling och tillverkning har funnits i Ulricehamn sedan starten 1958. Produktvarumärket Ergobjörn har utvecklats med fokus på att göra vardagen bättre och enklare för deras kunder. Med deras långa erfarenhet som specialister på intern materialhantering tillsammans med att alltid ha kunden i fokus, gör att de levererar standardprodukter och kundanpassade lösningar av hög kvalitet. De arbetar aktivt för en jämnare könsfördelning och anser att kollegor med olika bakgrund ger en än mer inkluderande kultur där alla kan trivas och växa på lika villkor. I Ulricehamn arbetar idag 45 personer och företaget omsätter ca 100 MSEK. Läs mer på www.helge-nyberg.com


Vill du som Operations Manager leda ett team inom produktion, inköp och logistik med fokus på att utveckla tydliga processer och flöden?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Operations Manager kommer du att leda samtliga medarbetare inom Operations-teamet som består av produktion, inköp och logistik. Tillsammans med ditt team, som består av tjänstemän och kollektivanställda, bygger, utvecklar och implementerar du struktur med tydliga processer, flöden och rutiner. Du har budget- och resultatansvar för ansvarsområdet och ser till att avdelningen har resurser för att nå uppsatta mål och resultat. I rollen ingår också att strategiskt förhandla priser med leverantörer. Eftersom rollen är ny kommer du att ha en stor frihet i att bygga teamet. Du tillsammans med din grupp är ansvariga för mätbara och kostnadseffektiva resultat. En viktig del blir att skapa ett mycket gott samarbete och tillit med övriga avdelningar inom Helge Nyberg. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är placerad i Ulricehamn.

Din Profil
Du är en engagerad, ambitiös och målstyrd person som motiveras av att leda andra. Du har tidigare ledarerfarenhet som sträckt sig och interagerat över flera team / avdelningar inom produktion, kvalitet, logistik och materialplanering. Du förstår LEAN principer och processförbättring där du uppmuntrar dina teammedlemmar att ifrågasätta befintliga metoder och stödjer teamet i att prova nya saker.

Du har också en utomordentlig kommunikationsförmåga i både tal och skrift som du använder dagligen medan du även tolkar data, genererar rapporter samtidigt som du integrerar med teamet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Helge Nyberg erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Helge Nyberg med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 29 januari 2023. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Manager till Helge Nyberg i Ulricehamn

Ansök