Skip to content

Försäljningschef till Gelins KGK i Skara

Gelins KGK AB är ett agenturföretag som säljer produkter inom lantbruk, industri och fordon som högtryckstvättar, kompressorer och tryckluftsverktyg. Företaget säljer i hela Sverige och har sina leverantörer i Tyskland och Italien. Bolaget ägs av börsnoterade Indutrade som äger 200 bolag med likande storlek och verksamhet som Gelins. Varje bolag drivs med individuella mål och har en stor frihet att styra sin egen verksamhet. Gelins har 26 anställda och omsättningen är på 173 miljoner kronor. De håller till på Göteborgsvägen i Skara. Läs mer på: www.gelins-kgk.se

 

Är du en affärsmässig, coachande och driven ledare som vill ha en roll med många kontaktytor mot återförsäljare?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Försäljningschef kommer du att coacha och leda ett team som består av resande säljare, innesäljare och en marknadskoordinator som säljer och marknadsför ett brett sortiment inom B2B. Tillsammans med ditt team ansvarar för att sätta mål, driva, fortsätta utveckla och stärka företagets affärer med återförsäljarna. Tillsammans med VD kommer du ansvara för storkunder och deras avtal. Du kommer ha budget- och resultatansvar för ditt ansvarområde där du utvecklar affärsmöjligheter med långsiktig ekonomisk lönsamhet. Rollen innefattas även av att implementera förbättringar och effektiviseringar av säljprocesser i företagets olika system.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten utgår från Skara med vissa resor till kunder och leverantörer.

Din Profil

Vi ser att du har affärsmässigheten, gärna med en ekonomisk bakgrund och har erfarenhet av att coacha självgående säljare som utgår från olika orter i Sverige. Du är en teamspelare med genuint intresse och erfarenhet av försäljning, ledarskap och affärsutveckling, gärna mot ÅF. Du har kunnandet att arbeta med ett brett produktsegment sedan tidigare. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper inom tyska eller italienska ser vi det som en merit.

Du är en coachande, lyhörd, analytisk och ödmjuk ledare med förmåga att driva och utveckla både försäljningen och teamet framåt genom att inspirera och motivera dina medarbetare. Du trivs i en roll med många kontaktytor, både internt och externt, där du är prestigelös i ditt sätt att kommunicera.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Gelins KGK säljer sina produkter endast mot ÅF inom; lantbruk, industri, automotive samt byggnadsindustrin i Sverige. Du kommer ha ett stort eget mandat för din avdelning och Gelins KGK erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i sin tillväxtresa.  Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Gelins KGK med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 22 januari 2023. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Försäljningschef till Gelins KGK i Skara

Ansök