Skip to content

Affärsinriktad Redovisningsekonom till Home of Textile Scandinavia AB

Mitt i sjuhäradsbygden, textilindustrins vagga, verkar Home of Textile. I Dalsjöfors anrika fabriksområde, huserar de i nyrenoverade lokaler fyllda av vackra textilier, möbler och övrig inredning tillsammans med passionerade människor. Det är här de båda varumärkena Jakobsdals och Boel & Jan bor, under samma tak och med samma vision – att tillföra själ och attityd i alla nordiska rum! Home of Textile vill leverera trendig interiör och bidra med en modern livsstil till den nordiska marknaden. Läs mer: www.homeoftextile.se

 

Är du en ansvarstagande, driven och engagerad person som vill arbeta med ekonomi och ha en möjlighet att växa tillsammans med bolaget?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Redovisningsekonom på Home of Textile kommer du att arbeta med den löpande redovisningen. Idag sköts detta externt vilket innebär att man kommer vara med och sätta strukturen framåt. Du kommer att ansvara för både kund- och leverantörsreskontra, göra avstämningar, skatter, moms, deklarationer samt vara delaktig i årsredovisningen med stöd från revisorn. Idag är allt digitaliserat och all redovisning sker i Fortnox. Du kommer att vara med i budgetprocessen och i framtagning av efterkalkyler, rapporter, analyser, presentationsmaterial till VD och styrelse samt vara projektledare i interna projekt inom ditt ansvarsområde. I rollen ingår även att göra lön till medarbetarna på bolaget. Du rapporterar direkt till VD.

Din Profil
Vi söker dig med relevant utbildning tillsammans med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har helhetsförståelsen, ett stort engagemang i att driva arbetet framåt och trivs att arbeta självständigt. Har du arbetat med lön sedan tidigare är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och affärssystem.

Som person är du ansvarstagande, driven och har ett starkt affärssinne. Engagemang och nyfikenhet är något som faller dig naturligt samt viljan att lära sig nya arbetsuppgifter och att ta sig an utmaningar. Du har goda analytiska färdigheter och trivs i en roll med snabba beslutsvägar och ett högt arbetstempo. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Du får en självständig och varierad roll med många kontaktytor. Det finns stora möjligheter att utvecklas i tjänsten, växa tillsammans med bolaget och vara drivande inom dina ansvarsområden.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Home of Textile med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt; 0722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Affärsinriktad Redovisningsekonom till Home of Textile Scandinavia AB

Ansök