Skip to content

Affärsdriven CFO till Nolato Gota i Götene

Nolato Gota tillverkar kvalificerade plastkomponenter till fordonsindustrikunder. Konstruktion och utveckling av verktyg sker i nära samarbete med kunder inom branscher fordon och övrig industri. Nolato Gota är ledande i Sverige inom området och är dotterbolag till den internationella koncernen Nolato som med egen kompetens och specialistkunskaper, erbjuder högteknologisk utveckling och tillverkning av produkter och produktsystem baserade på olika polymera material som plast, silikon och TPE. Kunderna är till största delen stora, ofta globala företag, inom bland annat medicinteknik, läkemedel, hygien, telekom, fordon, vitvaror, trädgård/skog, byggsektorn och möbelindustri. På vår enhet i Götene är vi något över 230 anställda. Läs mer om oss på www.nolato.se

 

Är du en engagerad ledare, utvecklingsbar, vill arbeta med helheten inom ekonomi och är självständig i din yrkesroll?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som CFO hos börsnoterade Nolato Gota kommer du ha det övergripande ansvaret för de ekonomiska underlagen i bolaget tillsammans med ditt team som består av tre medarbetare. Du hanterar frågeställningar av både finansiell- och affärsmässig karaktär med ansvar för resultat- och balansräkning, budget- och prognoser, månadsrapportering och årsredovisning. Stor vikt ligger i att analysera, följa upp resultat och bevaka lönsamheten i verksamheten.

Du bidrar även med att aktivt samarbeta kring förbättringsförslag där du stöttar och supportrar övriga funktioner utifrån ett ekonomiskt perspektiv inom bolaget.
Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är placerad i Götene.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på relevant nivå i kombination med flera års erfarenhet i en funktion med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av producerande bolag och är bekväm i att leda ett ekonomiteam. Du har en mycket god analytisk förmåga och är intresserad av analysen i siffrorna men även helheten och affären, med erfarenhet av sammanställning/analys av finansiella nyckeltal. Vidare har du mycket goda Excel- och IT-kunskaper. Du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Du gillar struktur, ordning och reda och har förmågan att självständigt lösa uppkomna problem. Förbättringsarbete ligger väldigt naturligt hos dig, du är en viktig spelare för att utveckla processer och rutiner och du delar alltid med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. För att lyckas i rollen behöver du vara social, prestigelös och ha lätt för att samarbeta.

Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning, där du på bästa sätt skapar värde för verksamheten i allt du gör. Genom ditt helhetsperspektiv och ditt strukturerade arbetssätt trivs du i en roll där du får ta ansvar och sätta rutiner i linje med bolagets vision och mål. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll på ett bolag med goda framtidsutsikter där du får möjligheten att både bidra och lära, påverka och växa i din roll tillsammans med Nolato Gota!

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Nolato Gota med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 19/2 2023

Affärsdriven CFO till Nolato Gota i Götene

Ansök