Skip to content

Inköpare till AKWEL SWEDEN AB i Ulricehamn

AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i Ulricehamn och Varberg omsätter AKWEL Sweden 523 MSEK och sysselsätter cirka 360 personer totalt. För att läsa mer om dem, besök gärna hemsidan www.akwel-automotive.com

 

Vill du arbeta inom fordonsindustrin och ansvara för inköp, förhandlingar och besöka leverantörer?

Arbetsuppgifter och mål
Som Inköpare hos AKWEL kommer du att ansvara för att optimera inköpen av stålsegment och metalldelar till samtliga fabriker i Europa. Du granskar, analyserar och besöker leverantörer för att säkerställa att produkterna håller företagets mått i enlighet med koncernens riktlinjer kring kvalitet och deadlines. I linje med företagets strategiska mål leder du förhandlingar med leverantörer och gör avtal för att säkerställa konkurrenskraftiga priser. I rollen innefattas därmed konsultation och uppföljning då du ansvarar för att behoven uppfylls i linje med bolagets utveckling. Många leverantörer befinner sig i Sverige, men de finns även placerade i Europa. Du rapporterar till övergripande Inköpschef som är placerad i Frankrike.

Din Profil
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom inköp eller likvärdig erfarenhet. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i din yrkesroll där du har arbetat som Inköpare inom fordonsindustrin, gärna i en global koncern. Vi ser även att du har kunskaper inom Excel och har du erfarenhet av affärssystemet SAP är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, franska är meriterande. Körkort är ett krav då besök till leverantörer förekommer i tjänsten.

Du har en vana och vilja att arbeta under eget ansvar och med deadlines, med både operativa och strategiska inslag. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och med ditt engagemang är du delaktig i att driva förbättringar inom inköp. Som person är du analytisk, ambitiös, självständig och flexibel med ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om utveckling, har en positiv inställning och trivs med att ständigt söka alternativa lösningar i ditt dagliga arbete.

Kulturen av industriell prestanda, effektivitet, resultat och kundnöjdhet är drivkraften bakom AKWEL´s framsteg. För att möta kunders behov uppmuntras medarbetarna till pragmatism för att med kreativitet och smidighet kunna hitta den lämpliga lösningen på varje problem.

För dig med rätt profil erbjuder AKWEL ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö!

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronja Pantzar, tel +46 722 35 11 50 alternativt ronja.pantzar@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Inköpare till AKWEL SWEDEN AB i Ulricehamn

Ansök