Skip to content

Affärsinriktad Projektledare med personalansvar till Industrientreprenad i Varberg

Industrientreprenad AB grundades 1983 som ett dotterbolag till byggnadsfirman Tage & Söner, men arbetar fritt mot marknadens olika uppdragsgivare, såsom byggbolag eller direkt mot slutkunderna. Företaget har anläggningar i Smålandsstenar och Varberg med uppdrag i huvudsak sydvästra Småland samt Halland.  Industrientreprenad har de resurser som krävs för att ta sig an riktigt stora uppdrag. Egna konstruktörer som dimensionerar och ritar anläggningen. En modern verkstad där erfaren personal tillverkar specialanpassade delar och snabbt kan få fram detaljer som behövs. Kunskap om styr- och reglersystem. En vältrimmad organisation för installation och driftsättning samt för kontinuerlig service och underhåll.

Kort sagt, en komplett partner för plåt- och ventilationsuppdrag, från start till mål. Läs mer: www.ieab.com

Är du en engagerad Projektledare som vill arbeta i en variationsrik roll tillsammans med ditt team?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret för hela processen från offertförfrågan till leverans. Arbetsuppgifterna innebär att utveckla både befintliga och nya kundrelationer, ansvara för kundförfrågningar, ta fram enklare konstruktioner, kalkyler, inköp samt säkerställa att tillverkning och installation sker enligt plan. Du ansvarar för det dagliga arbetet och har det formella personalansvaret för fyra personer som innefattar arbetsmiljöansvar, medarbetarsamtal och lönesamtal. Tjänsten är placerad i Varberg med vissa resor till anläggningen i Smålandsstenar och du rapporterar direkt till VD.

Din Profil
Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet inom VVS, rörmokeri eller bygg. Du har ett helhetsperspektiv med förmågan att se både de stora projekten liksom de små i organisationen. Har du arbetat som projektledare eller arbetsledare sedan tidigare är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är ett krav då resor till byggplatser och kunder ingår i tjänsten.
Som person är du ansvarstagande, driven och har ett naturligt affärtänkt i ditt arbete. Vi ser att du är en entreprenör som trivs i en roll där du motiverar och engagerar ditt team för att tillsammans utveckla verksamheten framåt. Att skapa och bevara långsiktiga kundrelationer är något du värdesätter. För att trivas i den här rollen behöver du vara prestigelös, flexibel och lyhörd. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Industrientreprenad erbjuder dig en omväxlande och utvecklande tjänst i en familjeägd koncern där du får en stor möjlighet att påverka din roll i en tillväxtresa. Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Industrientreprenad med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29 alternativt jennifer.djureholt@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Affärsinriktad Projektledare med personalansvar till Industrientreprenad i Varberg

Ansök