Skip to content

Teknisk Beredare med känsla för design till Haglund Industri

Haglund industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. De är Sveriges största och en av Europas ledande tillverkare av kylmöbler för restaurang, storkök och caféer. Hos Haglund Industri går lång tradition hand i hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. De har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl- och frysutrustning av högsta kvalité – med kundanpassad design. Produkterna som i huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrekommenderade krogar och caféer runt om i Norden. Haglund omsätter idag 200 MSEK med 150 medarbetare. Läs mer: www.haglundindustri.se

 

Vill du vara en brygga mellan kund och produktion där du är med och skapar struktur? 

Arbetsuppgifter och mål
Haglund Industri ser ett växande behov på Utvecklingsavdelningen och vill nu förstärka teamet med ytterligare en beredare. Som teknisk beredare är du produktionens förlängda arm och kravställare inom produktutvecklingskedjan som en länk mellan kund och produktion. Du kommer huvudsakligen arbeta med konstruktionsunderlag där du bereder och konfigurerar en designad struktur med befintliga samt nya artiklar i MPS-systemet. Du kommer även att arbeta med att rita upp kundspecifika ritningar. Du säkerställer att morgondagens produkter går att producera i verkligheten och är med i allt från tidiga utvecklingsfaser och säkerställer felfri produktionsstart. Din närmaste chef är Utvecklingschefen.

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet från en liknande roll där du har arbetat med beredning inom tillverkningsindustrin. Du har ett utpräglat teknikintresse kombinerat med en fallenhet för administration och utveckling.

Du identifierar dig med ord som strukturerad, ordningsam och kundorienterad. Du drivs av en hög professionell ambitionsnivå och gillar utmaningen i att hitta lösningar på uppkomna problem. Du trivs bäst i det mindre och informella sammanhanget med korta beslutsvägar i social och kommunikativ roll där du skapar lösningar tillsammans med andra i organisationen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Haglund Industri är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder internt som externt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsroll inom ett familjärt bolag med stor erfarenhet av såväl enklare som tekniskt komplexa produktutvecklingsprojekt.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Haglund Industri med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronja Pantzar, Human & Executive på tel +46 722 35 11 50 alternativt ronja.pantzar@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Teknisk Beredare med känsla för design till Haglund Industri

Ansök