Skip to content

Produktionschef till Hydralid i Lidköping

Hydralid ingår i industrikoncernen Fröjdia Group AB. Hydralid tillverkar högkvalitativa hydraulcylindrar av både kundanpassade och standardiserade modeller. Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar.
Kombinationen av standardssortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad. Hög flexibilitet och effektivitet i produktionen ger möjlighet till korta ledtider. På så sätt minimeras lagerhållningen hos Hydralids kunder, vilket frigör resurser i form av bemanning, kapital och lageryta. Bolaget har ca 40 anställda och omsätter ca 90 miljoner. Läs mer på: www.hydralid.se


Är du en tydlig ledare som motiveras av att vidareutveckla produktion och medarbetare i ett expansivt företag?


Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionschef har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla driften inom produktionen där du säkerställer kvalitetsnivå, leveranssäkerhet och optimerar produktionsekonomin. Du utvecklar och implementerar kontinuerligt kunskap kring processerna inom områden för LEAN, 5S eller liknande arbetsmetoder. Du ansvarar för kapacitets- och lönsamhetsstudier samt analyser och kalkyler kring framtida investeringar. I arbetet ingår även att vara delaktig i löpande miljö- och kvalitetsarbete.
Du kommer att ha det formella personalansvaret för ca 35 personer i produktionen som innefattar att leda och fördela arbetet inom produktionsavdelningen, utvecklingssamtal, lönesättning, kompetensutveckling och rekrytering. Tjänsten är placerad i Lidköping och du rapporterar direkt till VD.

Din Profil
Vi söker dig med flera års ledarerfarenhet inom tillverkande industri. Du har förmågan och drivs av att utveckla processer, arbetsmetoder och organisation. Du har erfarenhet av produktionsutveckling och LEAN-metodik. Vi ser också att du har erfarenhet av budgetprocesser, rapportering och uppföljning.

Som person är du initiativrik, energigivande, målinriktad och prestigelös samt har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att motivera och coacha dina medarbetare för att tillsammans utveckla och effektivisera företagets produktion. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att nå gemensamma mål. Med struktur, affärsmässighet och ett analytiskt öga har du förmågan och viljan att utveckla och driva en produktion med fortsatt goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Hydralid med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Produktionschef till Hydralid i Lidköping

Ansök