Skip to content

Produktionstekniker till Horreds Möbler i Horred

Horreds Möbler AB startades år 1936 har alltid intresserat sig för framtidens behov, på arbetsplatsen och i hemmet. Den största delen av möblerna som tillverkas består av trä – ett fantastiskt, förnyelsebart material. De har sedan begynnelsen, i över 80 år, jobbat med detta material vilket ger dem en unik expertis i hur trä ska användas på bästa sätt. Träspill återanvänds som energi i företagets fjärrvärmeanläggning som värmer skola, ålderdomshem, vårdcentral, lägenheter och villor i byn Horred. Som företag är de ISO 9001:2015-certifierade och majoriteten av produkterna är märkta med Svanen och Möbelfakta, tre mycket viktiga fundament för företaget. Stora investeringar i maskinparken har gjorts det senaste året och idag består produktionen av fler helautomatiserade produktionslinjer samt att den äldre maskinparken är mycket väl bevarad. Horreds Möbler omsätter idag 90 MSEK med 52 medarbetare. Läs mer: www.horreds.se

 

Vill du arbeta brett inom produktionsteknik och vara delaktig i företagets intressanta tillväxtresa?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionstekniker kommer du att driva utvecklings- och förbättringsprojekt i produktion av befintliga och nya produkter. Du skriver avvikelserapporter och arbetar aktivt med att effektivisera, automatisera och standardisera produktionen för att nå ännu bättre lönsamhet. Att granska konstruktionsunderlag ur ett produktionstekniskt synsätt ingår också i dina arbetsuppgifter. Du skapar och uppdaterar arbetsinstruktioner, säkerhetsföreskrifter, utför riskbedömningar samt genomför skyddsronder. Även kontroll av kalkyler, tillsammans med Produktchef, ingår i rollen. Felsökningsarbete och oplanerat underhåll genomförs av dig liksom att rengöra och hantera utrustning enligt företagets rutiner. Rollen är ny i organisationen vilket ger stor påverkansmöjlighet att, tillsammans med Horreds Möbler, utforma tjänsten på bästa vis. Du rapporterar direkt till Produktionschef. Tjänsten är placerad i Horred.


Din Profil
Du har relevant erfarenhet och/eller utbildning inom produktion och produktionsteknik. Vi ser gärna att du har erfarenheter av arbete med olika produktions- och förbättringsmetoder (exempelvis LEAN-arbete, FMEA och/eller Six Sigma). Du trivs i en varierad roll och gillar teknik och utveckling. Meriterande är om du har kunskap kring trämaterial. Eftersom produktionen hanterar härdplaster är det viktigt att du inte är allergisk mot detta.

Du trivs med att arbeta lösningsfokuserat och implementerar gärna moderna arbetsprocesser tillsammans med övriga i verksamheten. Du skapar och förvaltar goda relationer såväl inom som utanför företaget med ett prestigelöst, innovativt och engagerat arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet då du som anställd på Horreds Möbler kommer att ingå i ett mindre företag som högt värdesätter din samarbetsförmåga, ditt driv och engagemang. I utbyte erbjuder Horreds Möbler dig en spännande arbetsroll där du blir en av nyckelpersonerna som får glada arbetskamrater och tekniskt utmanande arbetsuppgifter.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Horreds Möbler AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ronja Pantzar på tel +46 722 35 11 50 alternativt Lotta Preijde på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Produktionstekniker till Horreds Möbler i Horred

Ansök