Skip to content

Offertingenjör/Kundsupport till Absolent

Absolent AB är ett innovativt företag med en svensk ägarstruktur. Bolaget har haft en väldigt expansiv utveckling och har bland annat tidigare fått pris som gasellföretag. Absolent utvecklar produktprogram för olika typer av luft och partikelrening. Bolaget är ett av de ledande företagen inom branschen och växer både genom egen tillväxt samt förvärv. Nyligen har Lidköping blivit utsedda att utvecklas till ett globalt nyutvecklingscentrum för hela gruppen.
Företaget ingår i Absolent Air Care Group, med huvudkontor i Göteborg, som omsätter en miljard.

Absolent sitter i helt nybyggda lokaler i Lidköping där de har deras utvecklings- och marknadscentra samt produktion av deras filter. I närbelägna Skövde tillverkar och monterar de deras kompletta produkter och utrustningar. De verkar i ca åttio länder där Norden, Europa, Nordamerika och Asien är viktiga marknader. Företaget har av sina anställda 2022 fått utmärkelsen, certifierad ”great place to work”. Läs mer på www.absolent.se

Har du erfarenhet att arbeta som Offertingenjör/Kundsupport i en internationell miljö?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Offertingenjör/Kundsupport kommer du arbeta mot samtliga säljbolag, säljare och kunder globalt. Du skapar tekniska underlag och strukturer för offerter och i samband med order registrerar du även dessa. Vid större säljprojekt kommer du vara delaktig och det kan även innebära vissa resor till Absolents kunder, främst i Sverige och Norden. Du kommer att vara ”spindel i nätet” med många kontaktytor inom företaget, produktutveckling, produktion (både i Lidköping och Skövde), inköp, logistik, produktchef och försäljning. Vid behov kommer du även stötta teknisk support. Dina arbetsverktyg är främst ERP system Monitor samt CAD Solid Works. Du rapporterar direkt till Head of product som är placerad i Lidköping.

Din Profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av offertingenjörsarbete och kundsupport inom B2B företag. Du har god teknisk kunskap inom mekanik och kunskaper inom el och elektronik. Att serva kunder och försäljningsorganisationen faller dig naturligt för att tillsammans nå bästa lösning. Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
Som person är du positiv, nyfiken och gillar att hålla en hög servicenivå. Du har erfarenhet av strukturerat arbete, trivs att arbeta i grupp och att tillsammans uppnå gemensamma mål. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Absolent erbjuder dig en spännande anställning i ett internationellt och framtidsinriktat företag där vi tillsammans vill göra en insats att göra världen renare.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Absolent med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan senast 30/10.

Offertingenjör/Kundsupport till Absolent

Ansök