Skip to content

Elnätsprojektör/beredare till Ulricehamns Energi

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 100 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! Läs mer på www.ueab.se

Trivs du i en omväxlande och innehållsrik roll, vill delta i projekt och vara med och planera Ulricehamns framtida elnät?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Elnätsprojektör/beredare kommer du att vara delaktig i projekt, beredning, beräkningar och underhållsplanering av elnät. Du kommer utreda och planera framtida elnät tillsammans med intressenter, både internt och externt samt ha mycket kontakt med entreprenörer. Du har huvudansvaret för vår dokumentation och att rätt information finns i dokumentationssystemet. Beroende på erfarenhet och intresse kan du även komma bli delaktig i andra typer av projekt tex när nya IT-system ska implementeras. I rollen samarbetar man nära andra funktioner på sektionen el-planering och övriga avdelningar på företaget. Projekt drivs parallellt vilket innebär att du både kommer driva och ansvara för delar i gemensamma projekt samtidigt som du utför andra arbetsuppgifter. Du rapporterar till Elnätschef.

Din Profil
Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom Elkraftområdet och trivs i en varierande och händelserik roll. Du gillar att arbeta administrativt och har kunskaper inom Cad eller liknande program samt goda kunskaper i Officepaketet. Du behärskar engelska i tal och skrift.
Som person är du driven, ansvarstagande och noggrann. Du är en kommunikativ person som trivs att ha många olika kontaktytor (både internt och externt) och kan agera självständigt och i samverkan med kollegor. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig i olika situationer och att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för det hållbara samhället. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ulricehamns Energi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och tryggt företag! Låter det intressant för dig?


Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Ulricehamns Energi med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde +46 705 80 98 93 alternativt Jennifer Djureholt; +46 722 35 11 29 Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Facklig kontakt Ulricehamns Energi: Henrik Johansson, Kommunal 0321-532300. Vi intervjuar löpande och vill gärna ha din ansökan snarast.
Varmt välkommen med din ansökan!

Elnätsprojektör/beredare till Ulricehamns Energi

Ansök