Skip to content

Ekonomiansvarig till Kulleborn & Stenström

Kulleborngruppen är ett familjeföretag och består av två företag, AB Kulleborn & Stenström och Sjöquist Förpacknings AB. AB Kulleborn & Stenström ligger i Ullared och grundades 1974. Sjöquist Förpacknings AB ligger i Hallstahammar, är grundat 1963 och förvärvat 1988 till Kulleborngruppen. De erbjuder – från idé till färdig produkt – miljövänliga och effektiva förpackningslösningar där man tillsammans med kund utvecklar förpackningar från val av design och material, till tillverkning av flaskor, dunkar och burkar. De omsätter 124 miljoner och är ca 40 anställda i koncernen. www.kulleborn.se

Vill du arbeta med helheten inom ekonomi, har bred erfarenhet inom redovisning och har intresset av att arbeta i ett familjeägt bolag?

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Ekonomiansvarig hos Kulleborn & Stenström kommer du att hantera och sammanställa de ekonomiska underlagen i koncernen. Dina ansvarområden innefattar löpande redovisning, moms, skatter och deklarationer för Kulleborn & Stenström samt bokslut och årsredovisningar för samtliga bolag i koncernen. Kvartalsavstämning av budget med kostnadsansvarig, likviditetsanalys och betalningar ingår även i arbetsuppgifterna.

Vidare bidrar du med att driva och leda arbetet på ekonomiavdelningen samt ger förbättringsförslag kring hela verksamheten utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Du deltar i ledningsgrupp- och styrelsemöten där du rapporterar resultat med budgetuppföljning och även är protokollförare. I dagsläget är det en ekonomiassistent som gör löner och sköter den löpande redovisningen av Sjöquist Förpackning. Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten är placerad i Ullared.

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på relevant nivå i kombination med flera års erfarenhet i en funktion med liknande arbetsuppgifter, alternativt från en revisionsfirma. Vi ser att du har erfarenhet av sammanställning och analys av finansiella nyckeltal. Vidare har du mycket goda
Excel- och IT-kunskaper. Har du erfarenhet av Pyramid och Hogia ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara social, prestigelös och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsbar och som är självständig i din yrkesroll.

Som person är du kvalitetsmedveten, analytisk, noggrann och strukturerad. Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning, där du på bästa sätt skapar värde för verksamheten i allt du gör. Genom ditt helhetsperspektiv och ditt strukturerade arbetssätt trivs du i en roll där du får ta ansvar och sätta rutiner i linje med bolagets vision och mål. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds en ansvarsfull roll på ett bolag med goda framtidsutsikter. Du får möjligheten att sätta en övergripande struktur och får ett helhetsansvar, samtidigt som du får möjlighet att utvecklas vidare i din roll!

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Kulleborngruppen med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ekonomiansvarig till Kulleborn & Stenström

Ansök