Skip to content

Senior Inköpare till Absolent i Lidköping

Absolent Lidköping är en del av Absolent Air Care Group. Vår specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med nästan trettio år i branschen genomsyras vår organisation av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft, framförallt förorenad industriluft från olika bearbetningsmaskiner som genererar oljedimma och oljerök. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar vi över 60 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. www.absolentgroup.com

 

Är du en Senior Inköpare som vill ansvara för inköpsprocessen och vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med Absolent?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Senior Inköpare kommer du ansvara för inköpsprocessen av befintliga produkter och nyutveckling. Du kommer att identifiera, utveckla och implementera instruktioner, processer och policys för inköp och kontrakt, gällande både produkter och tjänster. Du kommer ha nära relationer med befintliga leverantörer, både i Sverige och Internationellt samt identifiera och utvärdera nya leverantörer. I rollen ingår att följa upp och analysera avtal, prisförhandling, leveransprecession samt att rapportera marknadsförhållanden och materialkostnader. Du kommer att arbeta självständigt med inköpsprocessen och ingå i ett team med tre inköpsavsropare. Du är placerad i Lidköping men kommer att arbeta ett par dagar i månaden i Skövde och rapporterar direkt till Head of Operations.

 

Din Profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från att jobba med inköp, gärna i en tillverkande industri. Du har ett stort tekniskt intresse, känner dig bekväm att ta ett helhetsansvar och har erfarenhet av förhandlingar. Att skapa långsiktiga relationer faller dig naturligt både med befintliga och nya leverantörer. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du självgående, strategisk och ansvarstagande. Med en flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa egen struktur för ditt arbete. Du är driven, resultatorienterad och har lätt för att prioritera värdeskapande utvecklingsmöjligheter och effektiviseringar. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Absolent med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 11/9-2022.

Senior Inköpare till Absolent i Lidköping

Ansök