Skip to content

Produktionstekniker till Haglund Industri

Haglund industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. De är Sveriges största och en av Europas ledande tillverkare av kylmöbler för restaurang, storkök och caféer. Hos Haglund Industri går lång tradition hand i hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. De har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl- och frysutrustning av högsta kvalité – med kundanpassad design. Produkterna som i huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrenommerade krogar och caféer runt om i Norden. Haglund omsätter idag 200 MSEK med 150 medarbetare Läs mer: www.haglundindustri.se

 

Vill du arbeta brett inom produktionsteknik och vara med på en spännande resa i ett bolag med stark tillväxt?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionstekniker kommer du att driva utvecklings- och förbättringsprojekt i produktionen av befintliga och nya produkter. Du identifierar och utvecklar arbetssätt för tillverkning, montering och logistik för att nå ökad tillverkningskvalitet, tillväxt och öka företagets konkurrenskraft. Du är med vid framtagning av nya produkter, nya monteringsstationer och/eller monteringslinjer. Du stöttar övriga avdelningar i produktionstekniskt arbete. Du rapporterar direkt till Produktionsteknisk chef.

Din Profil
Du har relevant erfarenhet och/eller utbildning inom produktion och produktionsteknik. Vi ser gärna att du har erfarenheter av arbete med olika produktions- och förbättringsmetoder. Du trivs i en varierad roll och gillar teknik och utveckling.

Du är prestigelös och förstår värdet med att dela med dig av dina kunskaper till övriga i organisationen. Engagemang och lösningsfokus är viktiga egenskaper för att trivas i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Haglund Industri är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder internt som externt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsroll inom ett familjärt bolag med stor erfarenhet av såväl enklare som tekniskt komplexa produktutvecklingsprojekt.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Haglund Industri med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29 alternativt Ronja Pantzar på tel +46 722 35 11 50 på Human & Executive. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Produktionstekniker till Haglund Industri

Ansök