Skip to content

HR-Chef till Haglund Industri

Haglund industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. De är Sveriges största och en av Europas ledande tillverkare av kylmöbler för restaurang, storkök och caféer. Hos Haglund Industri går lång tradition hand i hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. De har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl- och frysutrustning av högsta kvalité – med kundanpassad design. Produkterna som i huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrenommerade krogar och caféer runt om i Norden. Haglund omsätter idag 200 MSEK med 150 medarbetare Läs mer: www.haglundindustri.se

 

Är du en engagerad och självgående person som vill driva och påverka HR-arbetet i ett bolag med stark tillväxt?

 

Arbetsuppgifter och mål
Som HR-chef kommer du ha en nyckelroll inom organisationen där du ansvarar för både operativa och strategiska frågor. Idag saknas en dedikerad HR-funktion vilket innebär att ditt huvudsakliga uppdrag blir att utveckla och förfina företagets policys, rutiner och processer. Du kommer vara ett stöd för organisationens chefer, ledningsgrupp och styrelse i frågor som rör hela personalområdet. Du hanterar fackförbundsförhållanden och arbetsrätt, kompetensutveckling, rehabilitering, jämställdhets- och mångfaldsfrågor, lönekartläggning, arbetsmiljö samt långsiktigt och kvalitativt arbeta med att attrahera och utveckla medarbetare. Du kommer också att arbeta med bolagets värderingar, kultur och vara högst delaktig i att de anställda trivs och mår bra på arbetet. Du rapporterar direkt till företagets ledning.

Din Profil
Du har en relevant akademisk utbildning inom HR och en bred erfarenhet av att arbeta med både operativa och strategiska HR-frågor. Du har gedigen erfarenhet av bland annat HR-processer, arbetsrätt, lönekartläggning och arbetsmiljö. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att skapa karriärvägar och utveckling av personal.

Du är kommunikativ och har en stark egen drivkraft där du har lätt för att skapa förtroende i alla led. Du har en god struktur i ditt arbete och har ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du självgående, pragmatisk och drivande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Haglund Industri är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder internt som externt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsroll inom ett familjärt bolag med stor möjlighet att utveckla HR-arbetet.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Haglund Industri med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta.preijde@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

HR-Chef till Haglund Industri

Ansök