Skip to content

Supply Chain Controller till Bolon AB

Bolon är ett svenskt familjeägt designföretag som tillverkar innovativa golv och mattor för offentliga miljöer. Med ett starkt engagemang för hållbarhet designar och producerar Bolon samtliga produkter vid anläggningen i Ulricehamn som helt drivs på förnybar energi. Bolon är känt världen över för sina väldesignade golv och samarbeten med några av världens mest ansedda innovatörer och formgivare. Läs mer: www.bolon.com

Är du affärsdriven, utvecklingsorienterad och vill ha ett helhetsansvar för produktions- och materialkostnader?   

 

Arbetsuppgifter och mål
Som Supply Chain Controller kommer du utifrån ett helhetsperspektiv analysera, följa upp och driva utvecklingsprojekt av materialflöden. Du tar fram KPI:er och verktyg för att följa upp och analysera arbetet samt säkerställer att beslut baseras på fakta och korrekt data.
Du förväntas också identifiera effektiviseringar och kostnadsbesparingar med ansvar för produktkalkylering samt leder proaktivt budget- och prognosprocesser. Du har ett nära samarbete med flera funktioner i bolaget såsom produktion, inköp, lager, ekonomi och sälj. I ditt ansvarsområde innefattas även digitalisering av rutiner och processer, implementering av systemstöd och viktiga fokusområden inom Supply Chain. Du ingår i operations ledningsgrupp och rapporterar direkt till Operations Director.

 

Din Profil
Vi ser att du har relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av produktion och ekonomi. Du har en god förmåga att se helheten i flöden, från helikoptervy till detalj. Dina kunskaper att arbeta i affärssystem och Excel är mycket goda. Du har lätt för att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du proaktiv och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt med en mycket god samarbetsförmåga. Vi ser att du är ansvarstagande, engagerad och faktabaserad person som har lätt för att prioritera värdeskapande utvecklingsmöjligheter i ett tillverkande bolag.

Du har en stor frihet i att utveckla inom ditt område och ge förslag på förbättringar. Därför är det viktigt att du som person får saker gjorda och att du tillsammans med övriga team driver företagets utveckling framåt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Bolon med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde; +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Supply Chain Controller till Bolon AB

Ansök