Skip to content

Produktionstekniker till HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Fabriken i Tranemo är fokuserad på tillverkning av rörsystem. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till serieproduktion och distribution. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & Co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare. Läs mer på www.hydraspecma.com

 

Är du en kvalitetsmedveten produktionstekniker som vill ha en varierad och utvecklande roll?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionstekniker kommer du att driva utvecklings-och förbättringsprojekt i produktion utifrån uppsatta mål. Du kommer analysera produkt och processkvalitet och föreslå åtgärder kopplade mot ställda produktivitets-och effektivitetsmål. Rollen är operativ och du kommer hantera problem i produktion när de uppstår och genomföra åtgärdsprogram för att finna förebyggande åtgärder. Du kommer att ingå i APQP-teamet och vara med och granska interna och externa underlag och specifikationer. Rollen innebär ett nära samarbete med kvalitetsavdelningen så kunskaper inom mättekniska frågor är meriterande. Vid behov kommer du hjälpa andra fabriker inom HydraSpecma vilket innebär att resor kan förekomma i tjänsten. Du rapporterar direkt till Teknisk chef.

Din Profil

Vi söker dig med yrkeserfarenhet från en liknande roll inom tillverkningsindustrin med goda tekniska kunskaper, har du erfarenhet från fordonsindustrin och/eller kunskap inom verktygstillverkning är det meriterande. Du trivs i en varierad roll där du arbetar operativt och finns tillgänglig för dina kollegor. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du driven och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du är kommunikativ, pedagogisk och prestigelös och förstår värdet med att inspirera och dela med dig av dina kunskaper till övriga i organisationen. Att utveckla och effektivisera är något som du drivs utav och att tillsammans med produktion arbeta framåt.  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Produktionstekniker till HydraSpecma

Ansök