Skip to content

Medlemskoordinator till IF Metall Borås

IF Metall verkar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin och är en medlemsstyrd organisation.
Nästan 30 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna och består av 35 avdelningar. En avdelning begränsas geografiskt av en eller flera kommuner och finns för att lokalt ge stöd till den fackliga verksamheten. IF Metall Borås är en avdelning inom fackförbundet IF Metall. Avdelningen har 10 800 medlemmar och omfattar 430 arbetsplatser. Verksamheten inom IF Metall Borås bygger på ett engagemang från medlemmarna och vi arbetar tillsammans för ett demokratiskt och jämställt samhälle. IF Metalls ledord är jämlikhet, solidaritet och frihet! Hos oss har alla samma värde – oavsett ålder, kön, ursprung eller sexuell läggning. Arbetsplatsen är på Norrby Tvärgata. Läs mer på
www.ifmetall.se/boras

Brinner du för service, är ansvarskännande och van att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!


Arbetsuppgifter och mål
Som Medlemskoordinator hos IF Metall får du ett varierande arbete med att ge god service till medlemmar, förtroendevalda och att arbeta självständigt med förbundets medlemsregister, arbetsgivarregister och uppdragsregister. Du kommer att ansvara för den fackliga introduktionen av nyanställda och inhyrda ute på arbetsplatser som IF Metall ansvarar för, blir genomförd. Rollen innebär mycket kontakter med medlemmar gällande deras frågeställningar kring medlemskapet samt in- och utträden, avgiftshantering och att uppdatera medlemsregistret. Du kommer även att ha kontakt med andra fackförbund, arbetsgivare och myndigheter där du kommer vara en nyckelperson som organisationens ansikte utåt. Du kommer också att kontrollera avgifter, att medlemmarna betalar in och att arbetsgivarna redovisar enligt avtal.

Din Profil
Vi söker dig som har relevant utbildning och har arbetat med liknande uppgifter inom service/support/kundvård kombinerat med administration. Du har även goda kunskaper i affärssystem och Office-paketet. Är du van användare av Microsoft Dynamics CRM är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift och vi ser det som en merit om du behärskar ytterligare ett språk.

Du har ett stort serviceintresse, god samarbetsförmåga och ditt arbete genomsyras av kvalitet. Engagemang, lösningsorienterad och mycket god kommunikatör både i tal och skrift, är viktiga egenskaper för att du ska trivas i rollen. Du har en öppen personlighet men förstår vikten av integritet.  Som person är du lyhörd, har en egen drivkraft och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Självklart brinner du för fackliga frågor och att ge bästa service till de personer som kontaktar IF Metall. Vi ser det som viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar!
Låter det intressant för dig?

Tillträde enligt överenskommelse samt löne- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan AFO och Handelsanställdas förbund. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar IF Metall Borås med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, på tel +46 705 80 98 93 eller Jennifer Djureholt, på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast 31/7-2022 Vi intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Medlemskoordinator till IF Metall Borås

Ansök