Skip to content

Fastighetsförvaltare till Borås Camping

Borås Camping är en del i Borås Djurpark & Camping AB, ett bolag ägt av Borås Stad.
Tillsammans är vi ca 60 anställda på årsbasis med ytterligare drygt 120 säsongsmedarbetare under sommarhalvåret.
I Borås Djurpark och Camping skapar vi oförglömliga gästupplevelser varje dag! Tillsammans med våra fantastiska medarbetare levererar vi unika möten och äventyr för stora som små. www.borascamping.se

Vill du vara med och utveckla Borås Camping till att bli en av Sverige bästa citycampingar? Borås Camping erbjuder en möjlighet att vara med på deras resa och påverka campingens framtid framåt.

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Fastighetsförvaltare kommer du att ansvara för löpande underhåll av både mark och byggnader. Campingen består idag av ett 50-tal stugor, 300 campingplatser, ett vandrahem med 14 rum och ett grönområde som omfattar 11,5 ha. Du kommer utveckla befintliga byggnader och vara med och bygga nytt, allt för att göra campingen mer attraktiv. I rollen ingår att ha kontakt med olika entreprenörer och leverantörer samt att du har ett visst personalansvar för säsongspersonal på underhållsavdelningen och vaktmästeriet. Du kommer att ingå i bolagets arbetslag BUS (Byggnation, underhåll och säkerhet) och rapporterar direkt till Campingchef.

Din Profil
Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning, har du erfarenhet av LOU och arbetat med frågor inom miljö- och hållbarhetsarbete är det meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse, praktiskt lagd och trivs i en varierande roll.

Du tycker om människor och har ett lättsamt sätt. I organisationen värdesätter man en engagerad och positiv medarbetare med en samarbetsinriktad inställning. Som person är du driven, självgående och har lätt för att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Rollen kräver noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Borås Camping är en året runt öppen camping med högsäsong under juni-augusti.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Camping med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 24/8–2022.

Fastighetsförvaltare till Borås Camping

Ansök