Skip to content

Customer Success medarbetare till Matting

Matting är ett svenskt, familjeägt nischföretag. Genom vår expertis, vårt höga engagemang och vår produktutveckling i framkant, erbjuder vi hållbara koncept och produkter för publika miljöer, arbetsplatser och skolor. Våra koncept tas fram i nära samarbete med designers och sakkunniga, med ett tydligt fokus på hållbarhet och den hållbara människan. Vår vision är ”Vi skapar kreativa och hållbara människor”. Vi har kontor i Alingsås (HK), Borås och Stövring (DK). Vi omsätter ca 100 miljoner och är 27 anställda. Läs mer på www.matting.se

 

Är du Mattings nya Customer Success medarbetare?

Customer Success är en central roll för bolagets försäljningsutveckling och varumärkesarbete.
Din primära uppgift är att säkerställa att Mattings kundlöfte uppfylls, med fokus på att kunderna, vid varje affär, ska ha Matting i Top of Mind. Du kommer primärt att arbeta med kunder inom Affärsområdet Matting Interior, såsom inredningsföretag och fackhandel. Du kommer att ha både en supporterande, säljande, marknadsförande och påverkande roll.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Som medarbetare på Customer Success ska du på ett utvecklande och engagerande sätt bidra till att våra kunder får en attraktiv och lönsam kundresa tillsammans med Matting. Detta uppnås genom att ditt arbete sker på ett kundorienterat och effektivt sätt. Dina primära uppgifter är att arbeta med daglig uppföljning och support mot återförsäljare, offerter, upphandlingsavtal, prislistor, orderläggning, leveransbevakning samt allmän marknadsföring mot våra återförsäljare.

En viktig del i ditt arbete som Customer Success medarbetare är att tillse att Mattings produkter marknadsförs och är tillgängliga i kundens olika säljkanaler, såsom webbshoppar, broschyrer och annat marknadsmaterial mm. Du rapporterar till Affärsområdeschefen för Matting Interior.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort och genuint intresse för kundutveckling, försäljning och marknadsföring.
Du har med fördel framgångsrikt arbetat med dessa frågor tidigare. Du har ett lösningsorienterat, engagerande och utvecklande arbetssätt som bidrar till att bygga teamkänsla och framgång.

Vi ser att du har ett starkt eget driv, engagemang och god initiativförmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Matting med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, på tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde, på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast 16/8-2022. Vi intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Customer Success medarbetare till Matting

Ansök