Skip to content

Produktionstekniker till Absolent i Skövde

Absolent Skövde (tidigare SMK AB) är en del av Absolent Air Care Group. Vår specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med nästan trettio år i branschen genomsyras vår organisation av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft, framförallt förorenad industriluft från olika bearbetningsmaskiner som genererar oljedimma och oljerök. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar vi över 60 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. Absolent Skövde har påbörjat en genomgripande förändringsresa där flertalet nya produkter skall sättas i produktion samtidigt som en mängd förbättringsprojekt pågår kontinuerligt. www.absolentgroup.com

 

Vill du arbeta brett inom produktionsteknik och vara med på en spännande resa i ett bolag som är världsledande inom utrustningar för rening?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionstekniker kommer du att driva utvecklings-och förbättringsprojekt i produktion av befintliga och nya produkter inom plåttillverkning. Du följer upp och utvecklar processer, arbetar med optimering och säkerställer att kostnadseffektiva produktionsmetoder används enligt uppsatta mål. Du tar fram kalkylunderlag, både för- och efterkalkyl samt investeringsunderlag för ny produktionsutrustning.  I rollen är du med och tar fram och uppdaterar ritningsunderlag samt medverkar i nya produktutvecklingsprojekt. Du rapporterar direkt till Platschef i Skövde.

Din Profil

Vi söker dig med yrkeserfarenhet från en liknande roll inom tillverkningsindustrin med goda tekniska kunskaper. Har du erfarenhet från tunnplåtskonstruktion sedan tidigare är det meriterande. Du trivs i en varierad roll där du arbetar operativt samtidigt som du gillar administration och dokumentation. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du analytisk och systematisk i ditt sätt att arbeta. Du är kommunikativ och prestigelös och förstår värdet med att dela med dig av dina kunskaper till övriga i organisationen. Engagemang och lösningsfokus är viktiga egenskaper för att trivas i verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan senast 12/6 men gärna redan idag!

Produktionstekniker till Absolent i Skövde

Ansök