Skip to content

Konstruktör/Produktutvecklare till Haglund Industri

Haglund industri är ett familjeföretag sedan fem generationer med all tillverkning och utveckling i Sverige. De är Sveriges största och en av Europas ledande tillverkare av kylmöbler för restaurang, storkök och caféer. Hos Haglund Industri går lång tradition hand i hand med framtidsfokus och utvecklingspotential. De har kompetensen, tekniken och resurserna för att konstruera och tillverka kyl- och frysutrustning av högsta kvalité – med kundanpassad design. Produkterna som i huvudsak säljs under eget varumärke finner du på många välrekommenderade krogar och caféer runt om i Norden. Haglund omsätter idag 200 MSEK med 150 medarbetare. Läs mer: www.haglundindustri.se

 

Vill du jobba med varierande projekt inom konstruktion och produktutveckling av professionella kylar?

 

Arbetsuppgifter och mål
Haglund Industri är i en tillväxtresa och vill nu förstärka teamet med ännu en Konstruktör/Produktutvecklare. Du kommer huvudsakligen arbeta i olika projekt med mekanisk konstruktion i 2D/3D CAD och även delar inom produktutvecklingsprocessen. Du kommer att vara delaktig i hela kedjan; idéstadiet, prototypframtagning och kompletta tillverkningsunderlag som innefattar både nykonstruktion och förbättringar av produkterna för att möta kund- och marknadsbehovet. Din närmaste chef är Utvecklingschefen.

 

Din Profil
Du är en innovativ ingenjör med högskoleexamen inom relevant område eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet inom industrin. Du har ett utpräglat teknikintresse kombinerat med en fallenhet för produktutveckling och konstruktion.

Du drivs av en hög professionell ambitionsnivå och gillar utmaningen i att hitta lösningar på uppkomna problem. Du trivs bäst i det mindre och informella sammanhanget med korta beslutsvägar och där det finns möjlighet att påverka sin egen arbetssituation. Som person är du noggrann, strukturerad och självgående med en social förmåga där du tycker om att planera ditt arbete väl.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som anställd på Haglund Industri är en viktig ambassadör och en viktig del i helheten av nöjda kunder internt som externt.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsroll inom ett familjärt bolag med stor erfarenhet av såväl enklare som tekniskt komplexa produktutvecklingsprojekt.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Haglund Industri med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta.preijde@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 1 maj 2022

Konstruktör/Produktutvecklare till Haglund Industri

Ansök