Skip to content

IT-Tekniker till AKWEL SWEDEN AB

AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 MSEK, sysselsätter cirka 336 personer totalt och 174 personer arbetar i Ulricehamn. För att läsa mer om dem, besök gärna hemsidan www.akwel-automotive.com.

Har du ett genuint intresse för IT, vill ha en varierad roll inom bolaget och delta i olika produktionsprojekt?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som IT-tekniker kommer du ha en servicefunktion för hela företaget gällande IT-lösningar. Du deltar i produktionsprojekt för att effektivisera och utveckla funktioner inom IT-relaterade områden. Du har huvudansvaret för nätverk, installation, utveckling av hårdvara och mjukvara, IT-support samt hanterar alla felsökningar för hela fabriken. I rollen ingår även att ha hand om avtal, inköp inom området samt att du har budgetansvar.  Då bolaget är globalt kommer du även delta i centrala projekt tillsammans med andra IT-tekniker. Du rapporterar till IT-chef som är placerad i Frankrike.

Din Profil
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom IT eller likvärdig erfarenhet. Du trivs att arbeta i en varierad roll inom bolaget, har lätt för att identifiera utvecklingsbehov och att komma på nya tekniska lösningar. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och pedagogisk. Du trivs i en roll där du är behjälplig för dina kollegor och har lätt för att skapa relationer. Du är kommunikativ och trivs i en roll där du deltar i olika projekt och det faller dig naturligt att komma med nya förbättringar, vara kreativ, med fokus på att hitta smarta lösningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

”På AKWEL lär vi av varandra, växer tillsammans och hjälper gruppen att gå framåt”

För dig med rätt profil erbjuder AKWEL ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö!

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, tel +46 722 351 129 alternativt jennifer.djureholt@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

IT-Tekniker till AKWEL SWEDEN AB

Ansök