Skip to content

Produktionsplanerare till HydraSpecma

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Fabriken i Tranemo är fokuserad på tillverkning av rörsystem. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till serieproduktion och distribution. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & Co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare. Läs mer på www.hydraspecma.com

Trivs du i en koordinerande roll och vill vara med på en spännande förändringsresa tillsammans med HydraSpecma?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionsplanerare kommer du att ansvara för planeringen från kundorder till leverans. Du frisläpper order, gör avstämningar och kontroll mot föregående planer samt bevakning av tillverkningsorder. Du har en koordinerande roll och har daglig kontakt med produktionsledare, logistik och inköp för att upprätthålla en hög leveransprecision mot kund. I rollen ingår även att administrera packinstruktioner från kund, rapportera förändrade prognoser, upprätthålla ett optimalt säkerhetslager och aktivt delta i förbättringsarbetet. Tjänsten är placerad i Tranemo och du rapporterar till Supply Chain Manager.

Din Profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av produktionsplanering i en tillverkande industri. Du trivs i en koordinerande roll och har förståelse för hela produktionsprocessen. Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att förstå helheten utifrån ett affärstänkt. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och har du erfarenhet av affärssystemet IFS är det meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och organiserad. Du trivs i en varierad vardag och drivs av utveckling och resultat. Du har lätt för att prioritera och trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Vidare är du trygg, jordnära och prestigelös som person. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar HydraSpecma med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 5/4–2022.

Produktionsplanerare till HydraSpecma

Ansök