Skip to content

Inköpare till AKWEL SWEDEN AB

AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i Varberg och Ulricehamn omsätter AKWEL 489 MSEK och sysselsätter cirka 305 personer totalt. För att läsa mer om dem, besök gärna hemsidan www.akwel-automotive.com.

 

Arbetsuppgifter och mål
Som Inköpare hos AKWEL kommer du att ansvara för att optimera inköpen och granska leverantörer, inom ditt område, vilket är alla inköp som inte är till produktion på Ulricehamn- och Varbergs anläggningarna.
Detta innefattar bl a skyddsutrustning, anläggningshantering, entreprenad, tjänster, utbildning, IT och el, i enlighet med koncernens riktlinjer kring kvalitet, kostnad och deadline. I rollen innefattas även konsultation, förhandling och uppföljning där du ansvarar för att behoven uppfylls i linje med bolagets utveckling.
Du har även ett ansvar i att analysera produkter och processer i inköpsfunktionen för att löpande förbättra kvalitet, service och kostnadseffektivt.
I linje med företagets strategiska mål leder du förhandlingar med leverantörer och gör avtal för att säkerställa konkurrenskraftiga priser.  Du rapporterar till övergripande chef av Indirekta inköp som är placerad i Frankrike.

Kulturen av industriell prestanda, effektivitet, resultat och kundnöjdhet är drivkraften bakom AKWELs framsteg. För att möta kunders behov uppmuntras medarbetarna till pragmatism för att med kreativitet och smidighet kunna hitta den lämpliga lösningen på varje problem.

Din Profil
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom inköp eller likvärdig erfarenhet. Du har minst tre års arbetslivserfarenhet i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har en industriell bakgrund gärna i en global koncern. Vi ser att du har kunskaper inom excel och har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Du har en vana och vilja att arbeta under eget ansvar och med deadlines, med både operativa och strategiska inslag.
Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och med ditt engagemang är du delaktig i att driva förbättringar inom inköp.
Som person är du analytisk, ambitiös, självständig och flexibel med ett strukturerat arbetssätt. Du tycker om utveckling, har en positiv inställning och trivs med att ständigt söka alternativa lösningar i ditt dagliga arbete.
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, franska är meriterande.

För dig med rätt profil erbjuder AKWEL ett spännande och utvecklande arbete i en internationell miljö!

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, tel +46 705 809 893 alternativt lotta.preijde@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Inköpare till AKWEL SWEDEN AB

Ansök