Skip to content

Fastighetstekniker till Borås Kommuns Parkerings AB

Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet och dess parkeringsmöjligheter, då det alltid skall vara lätt att göra rätt val. Vi sitter centralt i Borås på Stora Kyrkogatan. Läs mer: www.parkeringsboras.se

Har du ett stort intresse för teknik och vill vara med och utveckla och digitalisera anläggningarnas tekniska system?

Borås Kommuns Parkering har en spännande resa framför sig med projektering av nya anläggningar, utökning av laddplatser och tillsammans bidra till en förtätad stadskärna.

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Fastighetstekniker kommer du att vara delaktig i bolagets digitala utveckling och ansvara för underhåll av anläggningarnas tekniska system, så som laddstolpar, betalsystem och ventilation. Du följer den standard bolaget har gällande rutiner, mål och visioner samt säkerställer att vi efterlever GDPR, PCI och övriga krav.  Du följer upp och sätter kriterier gentemot våra avtalsparter samt arbetar med företagets informationssäkerhet. Rollen innebär att delta i projektmöten och att driva projekt inom ditt område. I tjänsten ingår även att vara behjälplig gällande drift, underhåll och felanmälningar av våra anläggningar. Du rapportera till Fastighetschef.

Din Profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för teknik och den digitala utvecklingen samt drivs av att vara med och utveckla verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandlingar och har kunskap inom mjukvara, it och teknik. Du har goda kunskaper inom Office-programmen och kommunicerar på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en teamspelare, positiv och kreativ. Du har en kommunikativ förmåga att skapa bra relationer till dina kunder och medarbetare. Att ta egna initiativ och att driva projekt framåt ser du som en naturlig del och att vara en representant för företaget. Du arbetar strukturerat, självständigt och är en lösningsfokuserad person med fokus på att uppnå en hög kundnöjdhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Kommuns Parkerings AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 16/4!

Fastighetstekniker till Borås Kommuns Parkerings AB

Ansök