Skip to content

Köks- och restaurangansvarig till Borås Djurpark

Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar. Idag finns ca 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av mer än 200 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 56 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. 

Borås Djurpark är just nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu ytterligare en stjärna som vill vara med att forma framtidens Borås Djurpark.

Arbetsuppgifter och mål
Som Köks- och restaurangansvarig ansvarar du för Borås Djurparks dagliga drift av verksamheten på den nyrenoverade Savannrestaurangen. Du arbetar som kock, planerar menyer, har hand om varubeställningar samt ser till att verksamheten följer och utvecklar de rutiner och riktlinjer som finns. Du har en arbetsledande funktion där du ansvarar för att introducera, coacha och motivera de anställda för att hålla en hög servicenivå gentemot gästerna. När parken har stängt för säsong kommer du vara behjälplig med konceptutveckling, sortimentsplanering, rekrytering av säsongspersonal för alla restauranger, schemaläggning, inköp och inventeringar. Du kommer att rapportera till Restaurangchef.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kock, gärna i en arbetsledande funktion. Du brinner för att skapa matupplevelser och hålla en hög servicenivå gentemot gästerna. För dig är det viktigt att hålla en bra arbetsmiljö och har ett stort intresse för att lära, utveckla och motivera dina anställda. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en lagspelare som trivs att arbeta i ett högt arbetstempo, du är prestigelös och har lätt för att ta dig an olika arbetsuppgifter, både stora och små. Du är ansvarstagande, driven samtidigt som du har förmågan att lyssna och vara ödmjuk gentemot din personal. Att upprätthålla en hög servicenivå är något som faller dig naturligt, du har förståelse för att de små detaljerna är viktiga och du gillar att göra det lilla extra. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, huvudsakligen dagtid på vardagar och helger, kvällsarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Djurpark med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 6/3–2022.

Köks- och restaurangansvarig till Borås Djurpark

Ansök