Skip to content

Butiksansvarig till Borås Djurpark

Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar. Idag finns ca 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av mer än 200 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 56 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. 

Borås Djurpark är just nu inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu ytterligare en stjärna som vill vara med att forma framtidens Borås Djurpark.

Arbetsuppgifter och mål
Som Butiksansvarig ansvarar du för Borås Djurparks butiks-och spelenheter. Du kommer arbeta med verksamhetens drift, sortimentsplanering, butikskommunikation, inköp, budgetering och personal. I rollen arbetar du aktivt nära driften med huvudfokus på att avdelningen ska överträffa högt ställda krav på budget, omtanke, upplevelse, effektivitet samt det visuella och det personliga gästmötet.

Du ansvarar för bemanningsoptimering, planering samt genomförande av befattningsutbildningar i samarbete med teamledare, samt att utifrån våra värdeord utveckla arbetssätt och rutiner för att säkerställa och effektivisera driften i våra butiker och spel. Du kommer att ingå och samverka tätt ihop med övriga funktioner i gruppens kommersiella driftsledning samt ha personalansvar för teamledare och övriga säsongsanställningar kopplade till butik och spel.

Din Profil
Vi söker dig som har utbildning inom relevant område såsom inköp, butiksdrift eller motsvarande, alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av personal- och resultatansvar. Har du även erfarenhet av att utveckla egna märkesvaror är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är en lagspelare med stort sälj och affärsfokus som har förmågan att coacha och leda dina medarbetare mot optimerad försäljning och lönsamhet. Du är initiativtagande, analytisk, självgående och har lätt för att identifiera utvecklingsmöjligheter i ditt arbete. Du har nära till skratt och är prestigelös i gentemot dina kollegor och ditt arbetssätt. För dig är det en självklarhet att det är detaljerna som gör skillnad. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov vilket även innebär arbete kvällar och helger.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Djurpark med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan.

Butiksansvarig till Borås Djurpark

Ansök