Skip to content

Operativ chef till Home of Textile Scandinavia AB

Mitt i sjuhäradsbygden, textilindustrins vagga, verkar Home of Textile. I Dalsjöfors anrika fabriksområde, huserar de i nyrenoverade lokaler fyllda av vackra textilier och passionerade människor. Det är här de båda varumärkena Jakobsdals och Boel & Jan bor, under samma tak med samma vision – att tillföra själ och attityd i alla nordiska rum! Home of Textile vill leverera trendig inredning och bidra med en modern livsstil till den nordiska marknaden. Läs mer: www.homeoftextile.se

Är du en kommunikativ ledare som vill ha det övergripande ansvaret att utveckla och driva bolagets operativa verksamhet?

Arbetsuppgifter och mål
Home of Textile befinner sig i en tillväxtfas och som Operativ chef kommer du ha en central roll med generellt ansvar för verksamhetsdriften för två varumärken. Du sätter ramar för hur verksamheten ska fungera och utvecklas både när det gäller medarbetare, processer och arbetssätt, för att skapa struktur och effektiv drift.

Ditt ansvar innefattas inom funktionerna; Sortiment & Inköp, E-commerce & Marknad, Innesälj, Lager & Logistik och att säkerställa leveransförmåga till kund i förhållande till försäljningsnivåer med ett tydligt affärsfokus. Tyngdpunkten i uppdraget ligger i ledarskapet där du ansvarar för två team med totalt ett 15-tal medarbetare inom de båda varumärkena. Tillsammans med VD är du delaktig i att fatta strategiska beslut som rör bolagets utveckling.

 

Din Profil
Vi ser att du har en relevant utbildning, gärna eftergymnasial och flera års erfarenhet i ledande befattning. Du har en vana i att arbeta med projektledning, driva utveckling mot uppsatta mål med ett tydligt kundperspektiv och att utveckla människor i en organisation. Vi ser gärna att du har erfarenheter från ett säljande bolag – där man nödvändigtvis inte tillverkar sin produkt själv. Du har en digital erfarenhet i att använda moderna verktyg och att arbeta transparent.

 

Som person har du en professionell approach med hög affärsintegritet. Du har en kombination av förmågan att se en strategisk helhet och samtidigt kunna ta ett operativt ansvar. I ditt ledarskap är du ansvarstagande, kommunikativ och tydlig.

 

I denna roll ligger fokus på att sätta tydliga mål, styra, samt utveckla och coacha medarbetarna och partners i samarbete med VD, styrelse och ägare för att utveckla företaget framåt. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Home of Textile med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde; +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag och senast 30 januari.

Operativ chef till Home of Textile Scandinavia AB

Ansök