Skip to content

Produktionstekniker till LK Pex

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och är mycket stolta över deras resa hittills. LK Pex historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör! Läs mer på: www.lkpex.se/en/

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Har du ett stort intresse för teknik, projektledning och vill vara med på en utvecklingsresa?

Arbetsuppgifter och mål

I Rollen som Produktionstekniker kommer du att driva utvecklings- och förbättringsprojekt i produktion. Du har dagliga uppföljningar av processer, hur vi optimerar på bästa sätt samt produktionsuppföljning. I tjänsten ingår även att leda eller delta i projekt gällande problemlösning- och processutveckling. Du administrerar underhåll- och reservdelslager, CE-arbete, riskbedömningar, ansvarar för dokumentering och genomförande av säkerhetsarbetet. Du ingår i ett team på sju personer och rapporterar till Teknik- och Underhållschef. Tjänsten är placerad i Ulricehamn.

Din Profil

Du har yrkeserfarenhet från en liknande roll inom processindustrin med goda tekniska kunskaper. Har du tidigare erfarenhet inom extrudering är det meriterande. Du trivs i en varierad roll där du arbetar operativt samtidigt som du gillar administration och dokumentation. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, driven med en analytisk förmåga. Du trivs att arbeta i projekt med ett fokus på att förbättra och utveckla processer tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann, målmedveten, lösningsorienterad och har lätt för att skapa struktur och arbeta metodiskt. Du har ett gott öga för detaljer och trivs med att arbeta i en utvecklande och varierad roll.

Vill du vara med och vidareutveckla vår moderna produktionsanläggning till nästa nivå där du har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter? På LK Pex blir du en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar LK Pex med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, Human & Executive på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Produktionstekniker till LK Pex

Ansök