Skip to content

Operativ Verksamhetschef till Palmenco AB

Palmenco AB Arbetar sedan mer än 40 år tillbaka med försäljning, utveckling och service av produkter inom Polis- och Trafikteknik med de Nordiska länderna som arbetsfält. I produktportföljen finns såväl egenutvecklade som agenturprodukter. Exempel på produkter är laserhastighetsmätare, radarsystem, videosystem, alkoholmätare, fordonsvågar samt system för nummerplåtsavläsning. Bland företagets kunder kan nämnas Nordiska polismyndigheter, transportindustrin, sjukhus och andra vårdföretag. Vi har vidare en omfattande service- och ackrediterad kontrollverksamhet. Läs mer: www.palmenco.se

Är du affärsdriven och vill vara en del i att driva ett högteknologiskt bolag med stor potential i utveckling?

Arbetsuppgifter och mål

Som Operativ verksamhetschef hos Palmenco har du det övergripande ansvaret att driva bolagets resa framåt. Du ansvarar för den dagliga verksamheten och skapar förutsättningar för att styra den, där du förväntas utveckla proaktiva och kundinriktade arbetssätt och säkerställa att Palmenco hjälper sina kunder att lyckas. Du ansvarar för personalen och implementerar företagets affärsplan och affärsmodell. Tonvikten i uppdraget läggs på ledarskap där du är närmsta chef till 8-10 kollegor med expertis inom olika områden. Du har även fokus på sälj och fortsatt utveckling av bolaget. Rollen innefattar att bygga struktur för att skapa KPI:er och kvalitetsmål samt ansvara för uppföljning av försäljningsaktiviteter och kundmöten. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till ägaren.

Din Profil

Vi ser att du har relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt och målorienterat med ett kundperspektiv där du driver utveckling mot uppsatta mål. Du har tidigare erfarenhet från ett entreprenörsdrivet bolag, gärna i en affärsnära roll som Affärschef, Operativ chef eller Business Developer. Har du erfarenhet av ekonomi- och kvalitetsarbete ser vi det också som en merit.
Som person ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga såväl internt som externt med kunder och leverantörer. Du är både strategiskt lagd samt att du är en doer som kan utföra arbetet i praktiken. Vi ser att du är ansvarstagande, flexibel, engagerad och serviceinriktad.

I denna roll kommer mycket fokus ligga på ett utveckla driften, arbeta med processer, effektivisera och jobba tillsammans för att vara det självklara valet ute hos kund. Därför är det viktigt att du som Operativ verksamhetschef är en person som får saker gjorda och att du tillsammans med ledning och teamet vill utveckla företaget framåt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Palmenco med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde; +46 705 80 98 93 Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se Intervjuer kommer att göras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och senast 30 januari.
Operativ Verksamhetschef till Palmenco AB

Ansök