Skip to content

Fastighetstekniker till Borås Djurpark och Camping

Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar, med 15 outnyttjade för expansion. Parken har sedan starten profilerat sig med mottot ”Djur i Natur”, vilket fortfarande är parkens ledstjärna. Idag finns ca 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av drygt 200 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 56 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. Läs mer på www.borasdjurpark.se

Vill du ha en variationsrik och självständig roll där du ansvarar för underhåll av fastigheternas tekniska system på Borås Djurpark och Camping?

Arbetsuppgifter och mål

I rollen som Fastighetstekniker kommer du att ansvara för drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system. Du underhåller företagets inventarier, driftsystem samt ansvarar för att alla byggnader och lekplatser efterlevs enligt myndighetskrav samt tillhörande dokumentation. I tjänsten ingår det även att utföra SBA, löpande underhåll av företagets vatten- och avloppsanläggningar, dokumentation av energi-och vattenförbrukning samt el och el-dokumentation. I samråd med arbetsledare gör du beställning av varor och tjänster avseende service och underhåll. Du ingår även i en arbetsgrupp som ansvarar för snöplogning, väghållning och godsmottagning. Du rapporterar till arbetsledare.

Du kommer att vara tillförordnad arbetsledare för avdelningen under en 7 månaders period. I rollen som arbetsledare ingår nedan arbetsuppgifter.

  • Verksamhetens underhållsarbete samt arbetsledning av underhållspersonal.
  • Att samordna underhållsarbetet utfört av Tekniska förvaltningens OSA enhet och övrig extern arbetskraft.
  • Deltagande i systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) för avdelningen enligt uppsatta direktiv.
  • Underhåll och skötsel av bolagets fordon och arbetsredskap.
  • Inköp av förbrukningsmaterial
  • Personalansvar

I rollen som arbetsledare rapporterar du till Bygg, Underhåll och Säkerhetschef.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av drift och fastighetsskötsel, har du el och teknisk behörighet är det meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs i en variationsrik vardag.

Som person är du prestigelös, flexibel och gillar frihet under ansvar. Du ser till att slutföra de uppgifter du tar dig an på ett noggrant och ansvarstagande sätt. Du har lätt för att arbeta självständigt, fatta egna beslut och har en hög yrkesstolthet i det arbete du gör. Du bidrar till en positiv arbetsmiljö genom samverkan med dina kollegor och har en hög servicekänsla. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Borås Djurpark med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 20/1–2022.
Fastighetstekniker till Borås Djurpark och Camping

Ansök