Skip to content

Fabrikschef till Kinnegrip

Kinnegrip har sedan 1967 utvecklat och tillverkat låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och trailers för säkra transporter. Produktion och produktutveckling sker vid verksamheten i Lidköping och försäljningen sker genom egna säljare samt återförsäljare i Norden och Europa. 90% exporteras till Europa och övriga världen.

Kinnegrip har startat en spännande förändrings- och tillväxtresa med ambition att vara branschledande i Europa. Vi når denna position genom en företagskultur präglad av kundorientering och medarbetar-engagemang och en ständig utveckling av våra processer och medarbetare. Vi har en hög marknadsnärvaro, ett värdeskapande produkterbjudande och en hög automationsgrad som skapar förutsättningar till en hållbar utveckling.

Kinnegrip har ca. 60 anställda och omsätter drygt 100 mkr. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss, www.kinnegrip.se.

Vill du vara med och bidra till vår framtidsresa? Är du en erfaren och coachande ledare som motiveras av att utveckla både processer och medarbetare?

Arbetsuppgifter och mål

I rollen som Fabrikschef är du en nyckelperson för bolagets långsiktiga utveckling. Du har det övergripande ansvaret för den tillverkande verksamheten, vilket inkluderar funktionerna Supply Chain, Produktion, Teknik & Underhåll samt Kvalitet & Miljö. Tillsammans med din fabriksledningsgrupp utvecklar du verksamheten genom att skapa effektiva processer, engagerade medarbetare, konkurrenskraft och långsiktig lönsamhet.

Du har ett aktivt och coachande ledarskap, med lika fokus på verksamhetens mål och resultat som medarbetarnas utveckling och engagemang.

Du är övergripande ansvarig för hela fabriksorganisationen med 4 direktrapporterande ledare och totalt ca 50 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Din Profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning, gärna inom produktion och teknik, eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har en bakgrund från industrin och är en trygg, prestigelös och motiverande ledare med lång erfarenhet att leda och coacha andra.  Du är trygg i din kompetens, agil och förändringsbenägen men gör aldrig avkall på säkerhet, kvalitet och leverans. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du tydlig, engagerad, har ett strategiskt tänkande och gillar att arbeta verksamhetsnära. Du drivs av att motivera och engagera dina medarbetare och att utveckla verksamheten gällande processer, teknik och kompetens. Du är resultatinriktad och som genom ditt ledarskap engagerar och entusiasmerar dina medarbetare att nå gemensamma mål. Med struktur, affärsmässighet och ett analytiskt öga har du förmågan att utveckla och leda en målinriktad och resultatorienterad verksamhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Kinnegrip med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 16 januari 2022!
Fabrikschef till Kinnegrip

Ansök