Skip to content

HR-Generalist till Ulricehamns Energi

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! Läs mer på www.ueab.se

Har du ett genuint intresse för människor och vill arbeta i ett bolag som är med och utvecklar framtidens Ulricehamn?

Arbetsuppgifter och mål

I rollen som HR-Generalist kommer du att ansvara för arbetet med att utveckla och följa upp policys, riktlinjer och processer inom HR-området. Tjänsten innefattar lönehantering med tillhörande rapportering och deklarationer samt lönerevisioner. Du kommer att ha en konsultativ och stöttande roll till dina medarbetare och chefer med bl a rekrytering, onboarding/offboarding och samordning av fackliga förhandlingar (gällande lön och MBL frågor). Du arbetar med kompetensutveckling internt genom att samordna utbildningar och utbildningsplaner. Du kommer proaktivt arbeta med hälso- och friskvårdsarbete och driva rehabiliteringsprocesser samt vara representant i arbetsmiljöfrågor. Rollen innefattar även att nätverka, aktivt delta i arbetet med Employee branding, delta i mässor på skolor och marknadsföra Ulricehamns Energi. Du rapporterar till Ekonomi/HR-chef.

Din Profil

Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom personal eller beteendevetenskap alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har flerårig erfarenhet inom HR-området och trivs med att arbeta verksamhetsnära och tar ansvar för att uppnå resultat. Dina IT-kunskaper är goda, du har lätt för att lära dig nya datasystem och har goda kunskaper i Office 365.

Som person är du strukturerad, självständig och lyhörd. Du har ett genuint intresse av människor, är en god kommunikatör och skapar förtroende genom att ha en hög integritet. Du är metodiskt och systematisk, uppmuntrar och stödjer andra och ser ständiga förbättringar som ett naturligt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ulricehamns Energi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa mot en roll som HR-ansvarig med ett spännande och innovativt bolag! Låter det intressant för dig?

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Ulricehamns Energi med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt; +46 722 35 11 29 alternativt Lotta Preijde +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Facklig kontakt Ulricehamns Energi: Henrik Johansson, Kommunal 0321-532300. Vi intervjuar löpande och vill gärna ha din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!
HR-Generalist till Ulricehamns Energi

Ansök