Skip to content

Upphandlare/Inköpare till Ulricehamns Energi

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! Läs mer på www.ueab.se

 

Vill du vara en nyckelperson inom inköp- och upphandlingsfrågor i ett bolag som är med och utvecklar framtidens Ulricehamn?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Upphandlare/inköpare kommer du att självständigt arbeta med varu- och tjänsteupphandlingar inom samtliga av bolagets verksamhetsområden. Du arbetar nära de olika avdelningscheferna på Ulricehamns Energi både med att leda inköpsprojekt och att vara en stöttande funktion. Dina kontaktytor är främst inom bolaget men kan även vara inom Ulricehamns kommun , andra kommuner eller konsulter. Funktionen är ny vilket innebär att du kommer ha en aktiv roll i att utveckla, påverka och forma framtida inköpsprocesser. Du ingår i ett team som består av ekonomichef, redovisningsansvarig, två ekonomiassistenter samt en HR-specialist.

 

Din Profil
Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kännedom om upphandlingsprocesser (LOU och LUF) som du drivit självständigt. Som person är du strategisk och affärsorienterad, där du har en förmåga att se helheten med fokus rätt produkt/tjänst till rätt pris. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och förmåga att knyta nya kontakter. Dina IT-kunskaper är goda och du har erfarenhet av att använda digitala upphandlingsverktyg.

Som person har du en god analytisk förmåga, är pragmatisk, förtroendeingivande och prestigelös. Du är trygg i din yrkesroll och är lyhörd för verksamhetens behov med en problemlösande förmåga. Du trivs i att arbeta med flera olika parallella projekt och att göra skillnad. Du är bekväm med att både leda projekt samt ta en stöttande roll. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ulricehamns Energi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt bolag! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Ulricehamns Energi med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt Jennifer Djureholt; +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se  Facklig kontakt Ulricehamns Energi: Henrik Johansson, Kommunal 0321-532300. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 26/9!

Upphandlare/Inköpare till Ulricehamns Energi

Ansök