Skip to content

Produktionstekniker/beredare till Absolent i Skövde

Absolent Skövde (tidigare SMK AB) är en del av Absolent Air Care Group. Vår specialitet är att rena förorenad industriluft vid källan. Med nästan trettio år i branschen genomsyras vår organisation av kvalitet och gedigen kunskap. Absolent är idag ett världsledande företag inom utrustningar för rening av processluft, framförallt förorenad industriluft från olika bearbetningsmaskiner som genererar oljedimma och oljerök. Tack vare ett välbyggt distributörsnätverk renar vi över 60 000 000 m³ luft per timma i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. Absolent Skövde har påbörjat en genomgripande förändringsresa där flertalet nya produkter skall sättas i produktion samtidigt som en mängd förbättringsprojekt pågår kontinuerligt. www.absolentgroup.com

 

Vill du arbeta som produktionstekniker med beredning och produktion av tunnplåtskonstruktioner och vara med på en tillväxtresa som en nyckelperson i företaget?

Arbetsuppgifter och mål
Som Produktionstekniker/beredare kommer du att driva produktionsteknik och beredning av befintliga och nya produkter i affärssystemet Monitor. Du säkerställer att kostnadseffektiva produktionsmetoder används enligt uppsatta mål och driver ständiga förbättringar. I rollen ingår att säkerställa att korrekta kalkyl-underlag finns för både för- och efterkalkyl.
Rollen innefattar även att ta fram investeringsunderlag för ny produktionsutrustning.  Du tar även fram och uppdaterar ritningsunderlag i Solidworks, där även viss enklare CAD-konstruktion ingår samt medverkar i nya produktutvecklingsprojekt för att säkerställa effektiv produktion av framtida produkter. Du är en person som skapar en positiv drivkraft runt de frågor du ansvarar för enligt de tidsramar som är uppsatta. Du rapporterar direkt till Platschefen i Skövde.

Din Profil

Vi söker dig med erfarenhet och kunskap inom beredning och produktion av tunnplåtskonstruktioner. Vi ser även att du har erfarenhet av affärssystemet Monitor samt har arbetat med 3D CAD, gärna i Solidworks. Du har erfarenhet av ständiga förbättringar och Lean sedan tidigare. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi ser det som en merit om du har en relevant högskoleutbildning.

Som person är du analytisk och systematisk i ditt sätt att arbeta. Du är kommunikativ och prestigelös och förstår värdet med att dela med dig av dina kunskaper till övriga i organisationen. Engagemang och lösningsfokus är viktiga egenskaper för att trivas i verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Linder tel +46 722 35 11 95 eller Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan senast 26/9 men gärna redan idag!

Produktionstekniker/beredare till Absolent i Skövde

Ansök