Skip to content

Ekonomichef till Borås Kommuns Parkerings AB

Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet och dess parkeringsmöjligheter, då det alltid skall vara lätt att göra rätt val. Vi sitter centralt i Borås på Stora Kyrkogatan. Läs mer: www.parkeringsboras.se

 

Trivs du att arbeta i en bred och självständig roll inom ekonomi och har ett genuint kundperspektiv?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Ekonomichef har du en nyckelposition i att leda, fördela och utveckla arbetet inom ekonomi och kundtjänstprocessen. Du kommer att ansvara för bolagets planering och uppföljning av budget, samordning av resultatuppföljning och internkontroll av ekonomisk redovisning. Rollen innefattar även upprätthållande och utveckling av bolagets ekonomiska informationssystem och verktyg för verksamhetsstyrning. Du tar fram ekonomiska delar av årsredovisning och delårsrapporter samt utvecklar och administrerar lönehantering och utbetalning av löner. Deklarationer till Skatteverket, moms, F-skatt och arbetsgivaravgifter ingår i ansvarområdet.
I rollen kommer du även att delta i olika projekt och byggnationer som projektcontroller. Du har personalansvar för en person inom kundtjänst, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din Profil
Vi ser att du har relevant utbildning och/eller flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete med fokus på ekonomistyrning. Du är van att arbeta självständigt och målorienterat med ett kundperspektiv där du driver utveckling mot uppsatta mål och visioner. Vi ser gärna att du har varit delaktig i projekt och har en kännedom om inventarie- och anläggningsregister.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, analytisk och affärsorienterad. Du är strukturerad och sätter dig in i detaljer för att få en förståelse av verksamheten. Du fungerar väl i sociala relationer och är en drivande person som gillar att utveckla och implementera förändringsarbete. Vidare är du driven och utvecklingsinriktad och har förmågan att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och beslutsfattare.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Borås Parkering AB erbjuder en stimulerande, utvecklande och bred roll inom ekonomi.
Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Borås Kommuns Parkerings AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde; 0705 80 98 Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag och senast 3/10!

Ekonomichef till Borås Kommuns Parkerings AB

Ansök