Skip to content

Teamleader Lager/Logistik till HydraSpecma AB Tranemo

 

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Fabriken i Tranemo är fokuserad på tillverkning av rörsystem. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till serieproduktion och distribution. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & Co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare. Läs mer på www.hydraspecma.com

 

Är du en resultatdriven Teamleader och har ett brinnande intresse för logistik?

Arbetsuppgifter och mål
Som Teamleader på HydraSpecma kommer du ansvara för att leda och fördela arbetsuppgifterna på logistikavdelning. Du kommer aktivt driva förbättrings- och effektivitetsarbetet samt upprätthålla processer och rutiner. Din roll kommer att vara operativ vilket innebär att du kommer vara behjälplig i det dagliga arbetet vid behov, ansvara för bokning av transporter, ankommande gods samt säkerställa att kundorder levereras i rätt tid. Du ansvarar för löpande inventering, optimering och arbeta utifrån 5S. I rollen ingår även beställning av emballage, deltagande vid leverantörsbedömningar och underhåll/drift av truckar. Du har ansvaret för fem medarbetare och rapporterar till Supply Chain Manager. Tjänsten är placerad i Tranemo.

Din Profil
Du har flerårig erfarenhet från lager/logistik och har arbetat som Skiftledare eller Teamleader sedan tidigare. Meriterande är om du har arbetar inom tillverkningsindustrin och har erfarenhet av 5S. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad, organiserad och resultatdriven. På ett kommunikativt sätt har du lätt för att skapa förtroendefulla relationer med dina medarbetare och att driva projekt framåt. Du tycker om variation i ditt arbete och känner dig trygg i att prioritera arbetsuppgifter. Du är prestigelös, serviceinriktad och trivs i en ledande roll.

HydraSpecma erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar HydraSpecma med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, Human & Executive på tel +46 722 35 11 29 alternativt jennifer@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 13/9. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Teamleader Lager/Logistik till HydraSpecma AB Tranemo

Ansök