Skip to content

Ekonomiassistent till Matting AB

Matting erbjuder olika lösningar för att skapa hälsosamma, aktiva arbetsplatser och klassrum samt tillgängliga miljöer. Vår vision är ” ”Vi skapar välbefinnande som ger kreativa och hållbara människor”
Vi fokuserar på tre olika områden:
Office Wellness erbjuder möbler och inredning, belysning och tillbehör för aktiva och hälsosamma arbetsplatser, i hemmet och på kontoret.
ActiveS erbjuder möbler, tillbehör och koncept för aktiva och hälsosamma klassrum.
Matting Solutions erbjuder välkomnande och tillgängliga miljöer med bland annat taktila ledstråk och entrélösningar. Men också arbetsmattor för offentlig miljö som handel, hotell, industri för säkra och hälsosamma miljöer.

Vi är inne i en förändringsresa där vi har identifierat fem viktiga värdeord för var och en, för att vi tillsammans ska nå  vår vision – modiga, innovativa, engagerade, stolta och äkta. Läs mer på www.matting.se

 

Är du ansvarstagande och vill skapa dig mer erfarenhet inom löpande ekonomiskt arbete?

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som ekonomiassistent hos Matting innebär löpande ekonomiskt arbete där fakturering, leverantörsfakturahantering och avstämningar är centrala uppgifter. Du kommer även att delta i arbetet med års- och månadsbokslut samt budgetarbete.

Du kommer att medverka i projekt för utveckling av processer inom ekonomiområdet för kontinuerlig effektivisering, digitalisering och förbättring av det löpande arbetet.

Arbetsuppgifter:

  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Fakturering
  • Betalningspåminnelser och kontakt med kund
  • Bokföring av banktransaktioner
  • Avstämningar vid månadsbokslut

Du ingår i en ekonomiavdelning som består av CFO, redovisningsansvarig och ekonomiassistent.
Arbetet utförs huvudsakligen i Mattings lokaler men det finns en flexibilitet att utföra delar av arbetet från annan plats.

Din Profil
Vi ser att du har en relevant utbildning och eller praktisk erfarenhet inom området. Du är noggrann och strukturerad samt har ett driv och vilja att utvecklas.  Som person är du prestigelös, trivs med att ta ansvar och vågar ta för dig. Vi ser också att du har en helhetsförståelse och ett stort engagemang i att föra arbetet framåt med god kommunikation och samarbetsförmåga med andra i organisationen.

Matting erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt företag! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Matting med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Vi kommer ha intervjuer löpande med sista ansökningsdag den 9 september. Varmt välkommen med din ansökan senast 9 september!

Ekonomiassistent till Matting AB

Ansök