Skip to content

Processingenjör till AKWEL i Ulricehamn

 

AKWEL Sweden AB är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. De har tillverkning i ett 40-tal fabriker fördelade på 20 länder i Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. Med fabriker i Ulricehamn och Varberg omsätter AKWEL 630 MSEK och sysselsätter cirka 380 personer totalt, 150 personer arbetar i Ulricehamn. För att läsa mer om dem, besök gärna deras hemsida www.akwel-automotive.com

 

Är du en analytisk lagspelare med passion för administration kombinerat med produktion?


Arbetsuppgifter och mål
Som Processingenjör (PE) på AKWEL är du en del i de nya projekten där en projektledare styr. Dina främsta arbetsuppgifter är att säkerställa planeringen mot specifikationer, skapa styrplaner, ansvara för kontrollinstruktioner och bereda/ansvara för den data som ska in i PDM-systemet.

Du arbetar med kvalitativ analysmetod; FMEA, APQP, PPAP, IATF 16949 och 8D.

I rollen ingår också att vara involverad i konstruktionsfrågor, tillsammans med projektledningen och i projektgrupper. Tjänsten agerar även som bollplank i förfrågningar från Cost engineer och ansvarar för införandet av ny produktionsutrustning. Affärssystemet är SAP.

Du är stationerad i Ulricehamn och i ditt team kommer ni att vara fyra Processingenjörer som rapporterar till Teknikchef.

Din Profil
Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom fordonsindustrin. Vi ser att du har arbetat flera år inom fordonsindustrin och med tillhörande kvalitetsverktyg. Rollen kräver att du har lätt för att arbeta i olika system och har goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel.
Vi ser det som en merit om du har kännedom om CAD och SAP. Har du tidigare erfarenhet av robotprogrammering, rörbockning eller svetsning ser vi det som ett plus.
Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift då koncernspråket är engelska.

Som person är du både analytisk, faktabaserad, organiserad och är en teamspelare. Du har en inre drivkraft i att se positivt och lösningsfokuserat på problem och är bekväm med att skapa många goda relationer och bygga kontakter med medarbetare och kollegor.
Ditt förhållningssätt är flexibelt och du har en lätthet i att prioritera.

 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29 eller Lotta Preijde på tel +46 705 80 98 93 på Human & Executive. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Vi vill gärna ha in din ansökan senast 31 augusti 2021.
Varmt välkommen med din ansökan!

Processingenjör till AKWEL i Ulricehamn

Ansök