Skip to content

Operativ inköpare/Produktionsplanerare till Viskan Spa i Skene

 

Viskan Spa är ett snabbt växande bolag med många spännande utmaningar. Vi designar, konstruerar och tillverkar spabad för privat bruk som vi säljer via återförsäljare och distributörer i Sverige och Europa. Viskan Spa startade hösten 2010 och är nu en av de största tillverkarna av spabad i Europa. Våra bad säljs i premium-segmentet och vi har som målsättning att dubbla vår produktion av spabad inom 4 år samt att stärka vår position på marknaden som det självklara valet av spabad. Läs mer på www.viskanspa.se

 

Vill du ansvara för produktionsplanering och vara delaktig i inköpsarbetet i ett expansivt företag?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Inköpare/Produktionsplanerare kommer du att ansvara för den kort- och långsiktiga produktionsplaneringen samt säkerställa att materialinköp görs utefter tillverkningsorder. Du kommer att ansvara för planering mor kundorder/prognos och av legotjänster. Du arbetar med behovsanalyser och inköpsförslag, leveransbevakning samt stämmer av leverantörsfakturor mot inleveranser.
Rollen innefattar att ta fram inköpsprognoser till leverantörerna, hanterar leverantörsreturer och reklamationer. Du kommer att fokusera på att upprätthålla och uppdatera artikelregister med rätt säkerhetslager och beställningspunkter.
Du arbetar med en inköpskollega och rapporterar till Produktionschef.

Din Profil
Vi söker dig med flera års erfarenhet inom inköp/logistik/produktion i ett tillverkande bolag, Vi ser att du har goda kunskaper i att arbeta med MPS i affärssystem och Excel, har du erfarenhet av Pyramid är det en merit.  Du är en god administratör och har förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och uthållig. Med flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa struktur för ditt jobb och att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Du är en god kommunikatör som med tydlighet bygger förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Viskan Spa erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att vara delaktig i deras tillväxtresa! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Viskan Spa med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29 alternativt Lotta Preijde, på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2021!

Operativ inköpare/Produktionsplanerare till Viskan Spa i Skene

Ansök