Skip to content

Redovisningsekonom till Unibrands

 

Unibrands AB är ett textilt kunskapsföretag som arbetar med både ytterplagg, regnkläder och stickat/trikå för dam, herr och barn. Våra kunder är stora volymkunder, kända varumärken från hela Nordeuropa och nischade företag. Unibrands främsta produkt är kompetens – från produktidé och profilering till produktion och distribution. Vi omsätter drygt 300 Mkr och är 14 medarbetare. Vår vision; ”Att skapa ytterkläder som inspirerar till att vara utomhus”. Vi sitter centralt i Borås i fina lokaler på Fabriksgatan. Läs mer; www.unibrands.se

Unibrands har en mycket positiv utveckling och söker nu en Redovisningsekonom till sitt administrativa team.

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Redovisningsekonom arbetar du med redovisningsprocessen med tillhörande regelverk. Du är delaktig i ekonomiarbetets genomförande tillsammans med CFO. Du initierar och utvecklar processer och rutiner inom bokslutsarbetet. I rollen kommer du att driva och delta i interna projekt och utveckling av processer inom ekonomiområdet för kontinuerligt förbättringsarbete när det gäller rutiner, system och processer. Du ingår i ett team som förutom dig består av CFO och ekonomiassistent.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring, månadsavstämningar
  • Skatter, moms och arbetsgivardeklarationer
  • Underlag för löner
  • Likviditet, planering och utbetalningar
  • Deltagande vid revision samt framtagande av underlag
  • Kundreskontra, kontakt med kunder
  • Back-up för fakturering och support till CFO

Din Profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande ekonomitjänst.
Du är van vid att arbeta självständigt med löpande redovisning och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har lätt för att använda flera olika systemstöd, har du erfarenhet av Pyramid ser vi det som en merit.

Som person är du analytisk samt har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du har ett intresse av att jobba tätt med verksamhetsansvariga i bolaget för att stötta i den ekonomiska uppföljningen. Du är driven och utvecklingsinriktad vilket betyder att du är beredd att ta initiativ för att uppnå våra gemensamma mål.

Unibrands sätter ett mycket stort värde på att vårda sina kunder och det genomsyrar hela verksamheten i allt från design och produktutveckling till fakturering.

Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Unibrands med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde; 0705 80 98 93 eller Jennifer Djureholt; 0722 35 11 29 alternativt info@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se
Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Redovisningsekonom till Unibrands

Ansök