Skip to content

Produktionschef till Viskan Spa i Skene


Viskan Spa är ett snabbt växande bolag med många spännande utmaningar. Vi designar, konstruerar och tillverkar spabad för privat bruk som vi säljer via återförsäljare och distributörer i Sverige och Europa. Viskan Spa startade hösten 2010 och är nu en av de största tillverkarna av spabad i Europa. Våra bad säljs i premium-segmentet och vi har som målsättning att dubbla vår produktion av spabad inom 4 år samt att stärka vår position på marknaden som det självklara valet av spabad. Läs mer på www.viskanspa.se


Är du en tydlig ledare som motiveras av att vidareutveckla både produktion och medarbetare i ett expansivt företag?

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som produktionschef har du det övergripande ansvaret att driva, utveckla och effektivisera produktionen i fabriken med målsättning att löpande höja kvalitetsnivån, leveranssäkerheten och optimera produktionsekonomin.
Tillsammans med ledningen är du med att utveckla bolaget genom att vara delaktig i analyser och framtida tekniska investeringar.  Du utvecklar och implementerar kontinuerligt kunskap inom processerna och inom områden för LEAN, 5S eller liknande arbetsmetoder. I ditt ansvarsområde ingår även att driva ett aktivt- och proaktivt säkerhets- och arbetsmiljöarbete. Budgetansvar och kostnadsuppföljning är också en del i rollen.
Du har personal- och ledaransvar för ca 30-35 personer som innefattar bemanningsplanering, målsamtal, kompetensutveckling och rekrytering. Du rapporterar direkt till VD.

Din Profil
Vi söker dig med flera års ledarerfarenhet inom tillverkande industri. Du har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete samt har uppnått goda resultat. Vi ser även att du har gedigen erfarenhet av produktionsutveckling och LEAN-metodik.

Som person är du initiativrik, självgående och prestigelös samt har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten gällande teknik och kompetens bland medarbetarna. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar för att nå gemensamma mål. Med struktur, affärsmässighet och ett analytiskt öga har du förmågan att utveckla och driva en verksamhet med fortsatt goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Viskan Spa med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Produktionschef till Viskan Spa i Skene

Ansök