Skip to content

Kvalitetstekniker till WR Controls

WR Controls är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även produktionsanläggningar i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai och Chongqing), Mexico (Hidalgo) samt i Italien (Turin). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA.
Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och marina sektorn. Vi omsätter 730 MSEK och har totalt inom koncernen ca 850 anställda. I Timmele är vi ca 100 anställda och omsätter 125 MSEK. Läs mer på
www.wrcontrols.eu

 

Har du öga för detaljer, är kvalitetsmedveten och brinnande intresse för teknik?

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som Kvalitetstekniker innefattar att självständigt hantera kvalitetssäkring och förbättringsaktiviteter. Du kommer också att initiera och driva förebyggande åtgärder gällande rutiner, processer och flöden för att förhindra avvikelse. I dina arbetsuppgifter ingår även:

  • Skapa förutsättningar för ett proaktivt och systematiskt kvalitetsarbete.
  • Ansvara för kundreklamationer samt administrera leverantörreklamationer.
  • Utveckla kvalitetsprocesser och vara delaktig i införandet av nya produkter och nya projekt.
  • Bistå marknad med teknisk support.
  • Driva analysarbetet och införande av åtgärder enligt 8D, 5S och ISHIKAWA.
  • Ansvara för sammanställning av PPAP och framtagning av IMDS.
  • Utföra systemrevisioner samt produkt – och processrevisioner.

Du kommer ha ett nära samarbete med Produktionstekniker och avdelningschefer.
Fabriken i Timmele har ett nära samarbete med enheten i Estland. Du rapporterar till Kvalitets – och Miljöchef. Tjänsten är placerad i Timmele.

Din Profil
Du har yrkeserfarenhet i liknande roll med goda tekniska kunskaper gärna kopplad till bilindustrin. Har du en högskoleutbildning eller motsvarande ser vi det som en merit. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
Som person är du faktabaserad, strukturerad och har en analytisk förmåga. Med lugn och stabilitet har du lätt för att skapa struktur och har ett gott öga för detaljer. Du tycker om variation och flexibilitet i ditt arbete och känner dig trygg i att prioritera dina arbetsuppgifter.

WR Controls erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling! Låter det intressant för dig?

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar WR Controls med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, Human & Executive på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 7/5. Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalitetstekniker till WR Controls

Ansök