Skip to content

Kvalitets- och Teknikchef till Kinnegrip

Kvalitets- och Teknikchef till Kinnegrip i Lidköping.

Kinnegrip tillverkar låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och är en av branschens ledande premiumleverantör i Europa. Kinnegrip exporterar över 90% och försäljningen sker genom eget försäljningsbolag i Italien samt återförsäljare i Europa och Asien.

Vi når denna position genom en företagskultur präglad av kundorientering och medarbetarengagemang där varje medarbetare har mandat men också ansvar att fatta egna och snabba beslut i vardagen. Vi har en mycket hög marknadsnärvaro såväl fysiskt som digitalt, uppdaterat produkterbjudande och jobbar med ständiga förbättringar för att säkerställa kontinuerliga produktivitetsförbättringar och hög servicegrad. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss, www.kinnegrip.se.

Kinnegrip står inför en spännande tillväxtresa och söker nu till sin produktionsanläggning i Lidköping en Kvalitets- och Teknikchef som vill bidra till deras utveckling.

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Kvalitets- och Teknikchef ansvarar du för att driva och utveckla bolagets operativa och strategiska kvalitets- och produktionstekniska processer. Utöver detta ansvar du även för bolagets miljöarbete.

Att jobba med ständiga förbättringar kommer att vara en prioriterad del för verksamheten och i din roll driver du utvecklingen av metoder och processer som bidrar till bolagets långsiktiga mål. Du är bolagets representant i de flesta produktionstekniska – och kvalitetsrelaterade frågor.

Du leder och ansvarar för ett team på ca 9 personer inom produktionsteknik, kvalitet, underhåll- samt fastighet och rapporterar direkt till Fabrikschefen. Som ledare på Kinnegrip verkar du för ett ledar- och medarbetarskap som arbetar utifrån tydlig målstyrning, ”viljan att vinna”, som skapar snabbhet och flexibilitet genom decentraliserat ansvar men också krav på resultat från varje medarbetare.

Din Profil
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom kvalitet och/eller produktionsteknik alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har en industriell bakgrund med god teknisk kunskap, gärna från fordonsindustrin. Du har drivit och utvecklat kvalitets-och miljöledningssystem, meriterande är om du har kunskaper inom IATF 16949.

Du har ett jordnära sätt och är trygg med att ta och genomföra beslut. Att arbeta både administrativt och operativt faller naturligt för dig. I ditt ledarskap är du motiverande, coachande och drivs av att utveckla och engagera dina medarbetare.
Du är noggrann, strukturerad, målmedveten och samtidigt lösningsorienterad. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93 lotta@humanandexecutive.se alternativt Johan Linder tel +46 722 35 11 95. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast 23/5. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

Kvalitets- och Teknikchef till Kinnegrip

Ansök