Skip to content

Kvalitets- och Miljöansvarig till Mastec i Ulricehamn

 

Mastec AB är en privatägd koncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige och Polen. Mastec agerar som underleverantör i större industriprojekt. Från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Vi erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt men även ytbehandling och formsprutning av plast. Besök gärna hemsidan för att läsa mer om oss: www.mastec.se

 

Motiveras du av att jobba med ständiga förbättringar och möta kundernas behov?

 

Arbetsuppgifter och mål
Som Kvalitets- och Miljöansvarig ansvarar du för att inspirera, leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet i vår verksamhet för produktion och leverantörer mot uppsatta mål och nyckeltal.

Rollen innefattas av uppföljning och redovisning av kvalitetsbrister internt och externt, analysera och utveckla avvikelsehantering och rotorsaksanalyser. I dina uppgifter ingår även att planera, genomföra och sammanfatta interna och externa revisioner samt uppdatering av verksamhetshandboken där du kommunicerar ny information till berörda parter i bolaget.
Målet är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom fokus på att arbeta förebyggande med ständiga förbättringar.
Du ingår i den operativa ledningsgruppen och rapporterar till Platschef.

 

Din Profil
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av produktion. Du har erfarenhet av produktionsledning och god kännedom inom ISO 9001, 14001, har du även kunskap i AS9100 är det meriterande. Vi ser att du er en lyhörd ledare och har erfarenhet av att driva utveckling framåt med ett utpräglat kundfokus för bästa kvalitet.

Som person är du jordnära, har ett prestigelöst sätt och har en god simultankapacitet. Du inspireras av att fungera bollplank för personalen i kvalitets- och miljöfrågor. Vi ser också att du har förmågan att motivera, skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Självgående, strukturerad och handlingskraftig är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, tel +46 722 35 11 29.  Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

Kvalitets- och Miljöansvarig till Mastec i Ulricehamn

Ansök